Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 5-6. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Sziasztok!
Mivel volt egy kis időm, és nyersen már meg is volt a harmadik és negyedik rész, gondoltam átnézem őket és kirakom, Megint csak nagyon élveztem a fordítást, ismét eseménydús részeket kaptunk, ami számomra még mindig hihetetlen, de később majd biztosan lelassulnak a dolgok. Örülök neki, hogy ennyien érdeklődtök a sorozat iránt, meglepődtem, amikor olyan sokan írtatok ezzel kapcsolatban. De örülök neki, hiszen egy nagyszerű történetről van szó, nagyszerű színészekkel, akik bár eddig ismeretlenek voltak a számomra, mégis úgy gondolom, hogy remekül hozzák a karaktereket.
Ebben a részben már a sorozat tartalmában leírt baleset is bekövetkezik Chae Rin jóvoltából. Azt azonban nem árulom el, hogy ki az, aki vele együtt autóbalesetet szenved - ez egy megdöbbentő fordulat, ami kulcsfigura ahhoz, hogy a fiatalok sorsa fokozatosan összefonódjon. A legfelső képen Eun Bang Wool és apja barátja látható, alatta pedig Chae Rin, amint Kang Sang Chullal ünneplik az évfordulójukat. A negyedik részben pedig megtörténik Bang Wool és Woo Hyuk első találkozása is. A lentebb belinkelt videó hívta fel a figyelmemet a sorozatra, mondhatjuk, hogy ennek köszönhetően kezdtem el fordítani. Ha van kedvetek kukkantsátok meg.
Szép hetet kívánok, a részhez pedig jó szórakozást!
3. rész =>  letöltés | online megtekintés
4. rész =>  letöltés | online megtekintés


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése