Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 7-8. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Sziasztok!
Ahogyan azt chaten is ígértem, meghoztam a két újabb részt, ami engem egyszerre háborított fel, érintett meg és váltott ki belőlem egy kisebb együttérzést a szereplők iránt. Nem tudom, észrevettétek-e már, de az anyagiasság minden irányból nagy megvilágítást kapott; először is ott van Dong Joon családja, akik azt állítják, hogy az anyagi értékek egyáltalán nem fontosak a számukra, ám valamilyen titokzatos oknál fogva, nem tetszik nekik, hogy az árva és anyagilag egyáltalán nem stabil Bang Wool a fiúk szerelme. Aztán ott van Woo Hyuk családja, akiknek egy menő élelmiszeripari cégük van, mégis több milliós tartásdíjat követelnek Woo Kyung férjétől. És nem legutolsó sorban Han Chae Rin, akinek orvos édesapja azért néz le Sang Chult, mert az egyetem sport szakára jár. És pontosan emiatt az anyagiasság miatt (a következtetésem szerint legalábbis) került sor arra, amire nem igazán számítottam - nem akarok erről többet mondani, mivel nem szeretném lelőni a poént, de én azt hittem, ha már Dong Joon anyja ennyire merev és hisztérikus, akkor talán az apja lehet a reménysugár abban, hogy a két szerelmes együtt legyen. Hát tévedtem, és a történtek miatt még inkább sikerült negatívan érezzek a fiú és családja iránt.
A másik, amit nagyon szeretek, azok a találkozások, ha jól rémlik, akkor már majdnem mindenki találkozott mindenkivel. Egyedül még Bang Wool és Sang Chul valamint Bang Wool és Chae Rin találkozása várat magára. Nagyon tetszik, ahogyan a karakterek szálai apránként összefonódik, így még izgalmasabbá téve az eseményeket. És természetesen kedvenc párosom - aki egyelőre még nem találtak egymásra - Woo Kyung és Woo Wan ismét találkoztak, aminek külön örültem. Ha már el kell viselnem Dong Joont - akit nem tudom, miért, de még mindig nem sikerült a szívembe zárnom -, legalább felüdülésként itt van nekem a két Woo.
Nem húznám tovább a szót, a mondandóm már így is hosszúra nyúlt.
Jó szórakozást a részhez és további szép hétvégét kívánok mindenkinek.!

7. rész =>  letöltés | online megtekintés
8. rész =>  letöltés | online megtekintés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése