Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 1-2. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Mi történik, amikor négy fiatal sorsa nem mindennapi módon összefonódik?
Eun Bang Wool bár még mindössze csak 22 éves, de már eltökélte milyen életet szeretne élni: egyetem helyett inkább a helyi piacra jár, és apja nemtetszése ellenére, az egyik étteremben dolgozik. Az az álma, hogy szakáccsá válhasson. A lány szerelmes Yoon Dong Joonba, aki éppen az ügyészi vizsgájára készül. Annak ellenére, hogy apja ellenzi a kapcsolatukat, egyetlen alkalom baklövése miatt Bang Wool teherbe esik.
Park Woo Hyuk egy vállalat örököse. Gőgös, beképzelt és fennhéjázó, még a saját nővérét is képes arra kényszeríteni, hogy amellett a férfi mellett élje le az életét, aki megcsalta őt egy másik nővel. 
Han Chae Rin édesapjával való kapcsolata teljesen megromlott miután édesanyja halála után az apja hazavitte azt a nőt, aki az elhunyt asszony fodrásza volt. Chae Rin gyermekkorában szemtanúja volt, amint apja flörtölt a nővel, míg anyja betegen feküdt a másik szobában, emiatt nagykorára sem csillapodik a haragja. Egy alkalommal a mostohaanyja miatt összeveszik barátjával, majd a szakítást követően, részegen a volán mögé ül, és autóbalesetet okoz. Először a férfi segítségére siet, de miután ráébred, hogy emiatt börtönbe kerülhet, gondolkozás nélkül az út szélén hagyja a férfit, akinél azonban ott marad a nyaklánca, amit a barátjától kapott azon az estén. És a férfi, aki miatta életét veszti, nem akárki. 


---------------------------

Sziasztok!
Ahogyan ígértem, meghoztam a Love Is Drop by Drop első két részének magyar feliratát! Én személy szerint nagyon élveztem a fordítását, és igazából már meg is néztem a sorozat harmadik és negyedik részét is, azért hogy lássam, valóban fogom-e annyira kedvelni a történetet, hogy fordítani tudjam. Már az első rész után sikerült persze döntésre jutnom, mert nagyon magával ragadott a hangulata, éppen ezért esett nehezemre félbehagyni. Egyik színész (a főszereplők közül) sem ismerős a számomra, de Kang Eun Tak karakterére már most nagyon kíváncsi vagyok, mert őszintén szólva, nem igazán tudom elképzelni, hogy Park Woo Hyuk valaha is megváltozzon; ha még a tulajdon nővérével is olyan rideg, hogyan lenne képes egy idegen nőt a szívébe zárni? 
Mindenesetre a történet aranyosan és máris bonyodalmakkal kezdődik, amire jómagam egyáltalán nem számítottam ennyire hamar, már csak azért sem, mert egy több mint 100 epizódos drámáról van szó.
A képmix felsőbb képén Park Woo Hyuk látható, amikor a reptérre érkezett, alatta pedig Bang Wool és szerelme kicsi, telefonra tett babácskái, amit a fiú adott neki, hogy arra nézve egymásra gondoljanak. A lentebbi képen pedig a lány és Yoon Dong Joon látható.
Remélem, a sorozat nektek is elnyeri majd a tetszéseteket, mint nekem. Úgy tervezem, hogy egyszerre mindig két résszel fogok érkezni, mert epizódonként mindössze harmincöt perc egy rész időtartama. Valamint a W. Fairy Kim Bok Joo fordításáról sem feledkeztem meg, már nekiláttam a hatodik rész fordításának, amivel a jövőhét csötörtök, péntek fele szeretnék végezni.
De addig is jó szórakozást a Love Is Drop by Drop első és második részéhez!
ui.: a letöltéssel kapcsolatos dolgok és az online nézhetőség mind változatlanok maradtak. 
2. rész =>  letöltés | online megtekintés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése