Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 11-12. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Sziasztok!
Ismét két újabb résszel jelentkezem, amik bár az előző epizódokhoz hasonlóan hordoznak magukban szomorúságot, mégis izgalmas és egy kevés megmosolyogtató pillanatot is rejtenek.
Megtörténik az a bizonyos szívátültetés, és végre egy másik szereplőnk, akit úgy éreztem, hogy eddig elnyomtak és annyiban hagyták a történetének szálát - pusztán csak a szakítással volt kapcsolatba hozható - fontos szerepet kap a történetben. Kang Sang Chult én borzasztóan sajnálom, na de legfőképpen nem a Han Chae Rinnel történtek miatt, és ironikus, hogy pont az lett a főnöke, aki korábban majdnem elütötte a barátnőjét - kíváncsi vagyok hogy emlékezni fognak-e majd egymásra.
Elég sok minden történt ebben a két részben, ezért igyekeztem a szerintem fontosabb dolgokról képet csatolni ehhez a bejegyzéshez. A szívátültetés után Woo Hyuk zenét hallgatott és egy bizonyos szám miatt eleredtek a könnyei, ezzel a helyzettel pedig természetesen nem tudott mit kezdeni. Érhetetlennek bizonyult a számára, ahogyan mások számára is a változása. És kedvenc "Woo" párosom (én csak így hívom őket) elég érdekes körülmények között látták egymást viszont a musical bemutatója után. A második képen pedig az a kívánságlista látható, amint Dong Joon írt. Vele kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy borzasztóan sajnálom, és bár nem kedveltem őt, de az biztos, hogy voltak nagyon szép gesztusai Bang Wool felé és nagyon szerette a lányt.
Az online nézhetőséggel kapcsolatban pedig akad némi változás. Megcsináltattam a gépemet, mert az openloaddal mostanában meggyűlt a bajom, ugyanis sokszor nem jelenítette meg a feliratot hiába csatoltam hozzá. Úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a gépemet és inkább ráégetem a videóra a feliratokat, azonban csak egyetlen egy videószerkesztő volt, ami a gép megcsinálása után sem érte el, hogy a gépem kikapcsoljon. Szóval végül sikeresen vettem ezt az akadályt, de mivel azóta, hogy az a "nagytakarítás" volt az indavideón kicsit tartok attól, hogy ez ismét előfordulhat. 
Éppen ezért a továbbra is feltöltöm az indavideó mellett az openloadra is a részeket, azonban ezúttal már égetett felirattal. Megoldottam azt is, hogy a felirat a videón lévő hirdetőcsík felett legyen, azért hogy rendesen el lehessen olvasni. Igyekszem az összes rész feltölteni indavideóra, valamint az openloadon is lecserélem őket, hogy minden egy helyen és egységesen legyen. És ugyanezt természetesen majd a W. Fairy Kim Bok Joo-val is meg fogom tenni.
A mostani részekhez is jó szórakozást kívánok!


11. rész => letöltés  | online: indavideó / openload
12. rész => letöltés  | online: indavideó / openload2 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty!
  Köszönöm szépen a 11-12.részt,sok minden történt.Az önző anya most sem a szeretet nevében cselekedett,ahogy a fia várta volna,és elzavarta a feleségét az unokájával együtt.De az ilyen ember mindig kívül keresi a hibást,ezért szenved.Kíváncsi vagyok,hogy békél meg a lánnyal,de gondolom a saját érdekeit fogja szem előtt tartani akkor is.Most tökéletes az openload,hogy beleégetted a feliratot és jól látszik a szöveg is.Köszönöm,hogy ennyit dolgozol az érdekünkben,de az indán többször volt már ilyen,hogy eltüntették a filmeket,pedig azzal is van munka.Szép vasárnap délutánt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Cicus!
   Mindig annyira szeretem olvasni a megjegyzéseidet, mert sok mindenben egyetértünk a sorozatot és annak szereplőit illetően. Belekukkantottam a következő részbe, és természetesen Dong Joon anyja megint hozni fogja a formáját - borzasztó, hogy ez a nő azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Arra már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja a szívébe zárni Bang Wool, mert jelenleg számomra lehetetlennek tűnik az is, hogy egyszer csak a lányra mosolyogjon.
   Örülök, hogy most már rendesen olvasható a felirat. Igen, én is pontosan ettől félek, ezért is gondoltam úgy, hogy jobb, ha az openloados lehetőség is fennmarad. Csak a biztonság kedvéért! Neked pedig szép hetet! :)

   Törlés