Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 9-10. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Sziasztok!
Elkészültem a következő két résszel, és nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok arra, hogy friss epizód érkezzen, de mivel nyár van, és egyszerre kettő sorozatot fordítok, egyszerűen nem tudok gyorsabban haladni.
A mostani részekhez kapcsolódóan azt hiszem, a képek önmagukért beszélnek, és én nem is szeretnék túlzott dolgokat felfedni a történtekkel kapcsolatban, mert azzal elvenném tőletek a sorozat nézésének örömét és élvezetét, egyedül a véleményemet fejteném ki most is. Természetesen, mint mindig a kedvencemnek, Woo Hyuk-nak szurkoltam, és az ő sztorija foglalkoztatott a legjobban - a nővéréé mellett -, de Dong Joon-on is megesett a szívem. Jól akart cselekedni, csak segíteni akart valakin, aminek ez lett a vége. Akármennyire is nem kedvelem a karakterét, nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történik majd vele - tudtam, mi lesz a sorsa, de azt nem hittem, hogy a kedvessége, segítőkészsége sodorja majd őt ilyen helyzetbe. 
Ő és Woo Hyuk egy mágnes két különböző pólusai; az egyikük képes szíve mélyéről szeretni, míg a másik fukar és nem akarja pocsékolni az érzéseit, Dong Joon azon van, hogy segítse a körülötte élőket, míg Wo Hyuk egyetlen hiba miatt képes szégyenbe hozni valakit, emellett pedig a körülményeik is ellentétei egymásnak, ám egy - vagyis két - dolog közös bennük -, hogy nem vágytak arra, ami velük történt - és ugyanabba a nőbe szeretnek bele.
Nem hittem volna, hogy ilyen hamar bekövetkezik ez a dolog, szegény Bang Wool most ismét nagyon szenvedni fog, holott csak nemrégen veszítette el az édesapját. És most - a szerintem túlságosan elhamarkodott - esküvő után pár nappal ismét tragédia éri.
Nem is húznám tovább  a szót. Szép hetet kívánok mindenkinek!

10. rész => letöltés | online megtekintés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése