JÁTÉK

A KAMPÁNYJÁTÉK A FÉLBEHAGYOTT SOROZATOKÉRT MÁR BIZTOSAN MEGRENDEZÉSRE KERÜL

Műfajok: JÁTÉK INFORMÁCIÓ  

Ezúttal a játék fejleményeivel jelentkezem. Nem tudom, hogy ki az, aki esetleg figyelte-e a játék meghírdetésének bejegyzését, ezért úgy gondoltam, egy bejegyzésben muszáj volna bejelentenem, hogy eddig 13-an jelentkeztetek a játékra. Ami azt jelenti, hogy most már biztos, hogy megrendezésre kerül, nem lesz lefújva. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki érdemesnek találta a játékot arra, hogy részt vegyen benne. Természetesen a jelentkezőket továbbra is várom, pontosan szeptember 15.-ig.
Egy játékostól már meg is kaptam a borítóját és a címét, amit ezúton is köszönök, őt fel is tudtam írni a hivatalos jelentkezők listájára. Ha esetleg akadna olyasvalaki, aki eddig azért nem merte elküldeni a borítóját, mert attól tartott, hogy a játék nem lesz megtartva, annak most már nem kell aggódnia, báltran elküldheti, ha úgy érzi elkészült vele. Ez természetesen mindenkire érvényes, nem kell elkapkodni a döntést, nekem is, aki nem játszom, nehéz volt eldöntenem melyik sorozat borítóját válasszam példaként. Mindenkinek sok szerencsét kívánok, ha fejlemény adódna, arról mindenkit értesíteni fogok!
Aki esetleg még nem jelentkezett, de szeretne részt venni a jáltékban azt ITT tudja megtenni és olvashatja el a részleteket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!