Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 15-16. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Még vasárnap szerettem volna közzétenni a részt, de sajnos nem volt időm befejezni és időbe telt a feltöltés és a felirat égetése is, így csak mára sikerült véglegesen elkészülni vele. Sajnálom, amiért ennyire megváratok mindenkit, de igyekszem ahogyan csak tudok, attól egyáltalán nem kell tartanotok, hogy nem fordítom tovább. Olyat sose tennék, már csak azért sem, mert én is nagyon szeretem a sorozatot.
A mostani részek is nagyon szuperek voltak, leginkább Sang Chul és Bang Wool életében történtek változások és izgalmasabb dolgok. Han Chae Rin engem valahogyan egyáltalán nem foglalkoztat, leginkább csak bosszant és van egy olyan megérzésem, hogy ez a későbbiekben csak még rosszabb lesz majd, főleg ha két főhősünk félreteszi viharos kapcsolatát és elkezdenek megnyílni egymás felé. Azt hiszem, akkor Chae Rin csak még inkább akcióba fog majd lendülni. Ebben a részben engem leginkább Sang Chul szála ragadott meg, nagyon együtt éreztem a balsorsú férfival. Rengeteg borzalmon ment már át a csőd és az apja elvesztése miatt - Chae Rinről nem is beszélve, aki nem éppen kedves fogadtatásban részesítette, amikor újratalálkoztak -, és még ez is. Kíváncsi vagyok, mi fog történni, amikor Sang Chul majd rájön - mert biztosan rá fog -, hogy Chae Rin azon az estén elütött valakit, borzasztóan foglalkoztat a kérdés, hogy vajon, hogyan fog rá fény derülni. De gondolom ez némi időbe telik, hiszen hosszú sorozatról van szó. 
Remélem, ez a két rész is elnyeri majd mindenki tetszését, én továbbra sem csalódtam a sorozatban, és szerintem nem is fogok. Kellemes hetet mindenkinek!


15. rész:  letöltés | inda openload

16. rész:  letöltés | inda | openload

2 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty!
  Köszönöm szépen az újabb részeket <3 Nagyon fordulatos és izgalmas,bár tudjuk sok nehézségen mennek még át a főszereplők
  és a jóság mellett mindig ott a gonoszság,reméljük minden úgy alakul,mint a mesében és győz az igazság :) Amit nem tudok megszokni és tolerálni az ázsiai filmekben,hogy elég durvák a nők
  is,a másik pedig a rengeteg alkohol,amit megisznak.Ez egy kemény program és persze nem csak ott,de itt feltünően csinálják,hagy ha bánatod van vagy örömed idd le magad a sárga földig.Eszembe juttatja,hogy az indiánokat is rászoktatta a fehér ember az italra,aztán könnyen el tudott bánni velük.Ez csak úgy eszembe jutott :) Csodás napot Neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Cicus!
   Nagyon szívesen!<3 Igen, ebben teljesen igazad van. És ráadásul, ha a részegségek kombináljuk a nőkkel és részeg nőket kapunk az csak még rosszabb. Én azokat a karaktereket utálom a legjobban, akik a részegségbe menekülve hiszik azt, hogy ezzel mindent képesek lesznek megoldani, csakhogy attól semmi sem lesz jobb, ha alkoholba folytva bánatukat ezzel akarnak nem tudomást venni a dolgokról. Azok attól még ugyanúgy megoldatlanok maradnak. De hát persze mindenki maga dönt, ez ellen nem lehet tenni.
   Neked is csodás napot!:)

   Törlés