Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 17-18. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Elkészültem az újabb részekkel, amikben ismét meglepő fordulatokkal találkoztam. Olyan furcsa még továbbra is a számomra, hogy ennyi minden történik részről részre, és emiatt jelen pillanatban úgy érzem, nem kell attól tartani, hogy a történet esetleg ellaposodna. Annyi biztos, hogy sorozatot mostanában még nem szerettem ennyire, mint a Love Is Drop by Drop-ot. Bár az igaz, hogy eleinte féltem belekezdeni, mert a színészek többnyire ismeretlenek voltak a számomra, de történetileg magával ragadott az egész, ezért végül örülök neki, hogy belevágtam. 
Egy kicsit elkalandoztam, szóval visszakanyarodva a mostani részekhez nekem leginkább a család férfi tagjainak fürdőzése, valamint ezek a papírok tetszettek, amin a kiszabott házimunkák vannak, amit ugye hogyha kihúztál azt a feladatot onnantól fogva el kell végezned. Nagyon aranyos volt, ahogyan a kisfiú mindenhol körbejárt és mindenkit arra ösztönzött, hogy húzzon egyet. Cuki volt. 
Ami még nagyon tetszett, hogy Bang Wool nem hagyta magát. Mostanában egyáltalán nem vagyok kibékülve a női főszereplőkkel, de borzasztó szerethető, élethű és talpraesett karakternek gondolom, és nem mellesleg Wang Ju Hye szerintem kiválóan játssza a szerepét. Örülök, hogy nem engedett Woo Hyuk-nak, hogy nem volt olyan hiszékeny és naiv, hogy elhitte, a férfinek nincsenek hátsó szándékai, pedig nyilvánvaló, hogy vannak. Ha ez a botrány nem tört volna ki, neki esze ágában sem lett volna Bang Wool-t alkalmazni.
Chae Rin és az anyja ügye is tovább szövődik, az előbbi szerintem borzasztó ostoba, amiért azt hiszi, főnöke érdeklődik, aggódik miatta, míg az utóbbinak fény derül, egy a múltja sötét titkára, amit úgy tűnik eddig mindenki elől eltitkolt.
Én nagyon, nagyon élveztem, remélem ezzel Ti sem lesztek másként. 
Emellett pedig sajnálom, hogy a részek ezúttal kicsit később érkeztek, de sajnos problémák adódtak a gépemmel, amiket orvosolni kellett. Szerencsére minden elrendeződött szóval végre a fordítást is tudom folytatni. Legközelebb, azaz hétfő-kedd környékén a Reunited Worlds első két részével fogok jelentkezni!
És bár nem ide tartozik, azt szeretném még megemlíteni, hogy a kampány játék a félbehagyott sorozatokért még továbbra is tart. Ha esetleg valakit érdekelne az ITT tud rá jelentkezni! Szép napot kívánok mindenkinek!


17. rész:  letöltés | inda | openload

18. rész:  letöltés | inda | openload

2 megjegyzés: