Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 23-24. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Még az iskolai nap előtt szerettem volna lefordítani a következő két részt, és szerencsére ez a tervem sikerült is. Mivel elkezdődik a suli nagyon sok dolgom lesz, de úgy alakultak a dolgok, hogy felszabadult egy kis időm, amit majd a fordításra tudok fordítani. Továbbra is nagyon igyekezni fogok minél sűrűbben hozni friss feliratot, szeptember közepétől pedig a premiertől kezdve szeretném csinálni a Temperature of Love-ot. 
Ezekben a részekben is sok minden történt mindenki életében. Chae Rin odaadó és Woo Hyuk állítólagos szerelme nyilvánvalóvá vált a családjaik számára, habár a férfi részéről én nem érzek ebben a kapcsolatban semmilyen stabilitás. Olyan mintha csak azért ment volna bele, hogy rájöjjön képes-e valakit megszeretni két hónap leforgása alatt. Ellentétben vele Sang Chul érzései nagyon igazak Bang Wool iránt, de úgy látszik, hogy nem mutatja ki őket megfelelően, habár a főhősnők soha nem veszik észre a másodhegedűs férfi szerelmét, ami sokszor sokkal nagyobb és erősebb szokott lenni, mint a főhősé. Woo-ék incidense is megoldódni látszik, csakhogy a nő hazugsággal próbálja meg megúszni az ügyet, miközben a férfi továbbra is abban a tudatban él, hogy szégyent hozott a diákja fejére. És ami szerintem az egyik legfontosabb volt ebben a két részben, hogy Bang Wool találkozott az anyával, de természetesen fogalma sincs egyiküknek sem róla kicsoda is a másik. Én ezeket a részeket is nagyon élveztem, remélem, hogy számotokra is hasonlóan jó élményt fog nyújtani. 
Szép estét és jó szórakozást, kitartást kívánok annak, aki holnaptól újabb egy évig fog iskolapadot koptatni!
(a kampány játékra holnaptól számítottan még 15 napig lehet jelentkezni és elküldeni a borítókat a megadott e-mail címre!)


23. rész:  letöltés | inda | openload

24. rész:  letöltés | inda openload


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése