JÁTÉK

KAMPÁNYJÁTÉK - ELSŐ FORDULÓ

Műfajok: JÁTÉK INFORMÁCIÓ

Ahogy azt ígértem (mármint azoknak, akiknek a játék résztvevőjeként e-mailben megírtam), itt is vagyok az első kör eredményével. Pár nappal ezelőtt Ázsia Ékkövein azt írtam, hogy a kevés e-mail küldő miatt nem tartom meg a játékot; ennek az volt az oka, hogy bár 17 jelentkező volt, valami oknál fogva 10 ember mégsem vesz részt a játékban. Talán az lehet az oka, hogy hosszú időt adtam a jelentkezésre és a beküldésre, de gondoltam, mivel még ismeretlen fordító vagyok, időt kell adnom arra, hogy egy ilyen dologra felfigyeljenek az emberek. De hát végül is hosszas töprengés után jobban átgondoltam a dolgot és úgy döntöttem, hogy megéri megtartani a játékot, már csak a hét kedves beküldő kedvéért is - na meg én is nagyon lelkes volt az egész miatt.
Emiatt persze - ahogyan azt az e-mailben is megírtam - történt egy pár apró változás, főleg a nyeremények terén, valamint csak 3 nem pedig 5 helyezett lesz. Az első helyezett nyereménye változatlan maradt. A másodikkal kapcsolatban Ivon arra hívta fel a figyelmemet, hogy a legtöbb WEB drámát lefordítják a rövidségük miatt, ezért azt javasolta nekem, hogy tágítsam a kört és tegyek bele inkább rövidebb (max 12 részes) sorozatot, mert annak úgy nagyobb értelme van. (Természetesen ez is félbehagyott sorozat lesz.) Én pedig egyetértek vele ebben, szóval ez is változás, ahogyan a harmadik helyezetté is; megkapta az eredetileg negyedik helyezett díját, azaz egy olyan félbehagyott sorozatot kérhet, amit csak a "kérések" oldalára írok fel.
A szavazás menetével kapcsolatban. Az e-mailben, amit írtam mindenki kapott egy számot (pl. 01-es), aminek abban van jelentősége, hogy én nem igazán szeretem ezeket a szavazó, közvélemény-kutató html kódos vackokat, valahogyan sosem voltak a szívem csücskei és szerintem sokkal biztosabb a megoldás, amit kitaláltam. A blogger engedélyezi, hogy egy választott névvel írjunk kommentet egy adott bejegyzéshez, szóval a szavazatotokat úgy adhatjátok le, hogy az e-mailben elküldött számot használjátok névként. Természetesen ez nem kötelező, használhatjátok a neveteket is, csak gondoltam nem mindenki szereti így, hanem sokan ragaszkodnak a "titkos szavazáshoz". Természetesen azok is szavazhatnak, akik nem vesznek részt a játékban, ezt úgy tehetik meg, hogy vagy saját nevükön vagy a 00 névvel szavaznak. (Nem kérhetem mindenkitől azt, hogy adjon le szavazatot, mert vannak olyan emberek - Ivon is például ilyen -, akik a kiesés után elvesztik a lelkesedést, viszont lehet, bár kiestél, de a nyertes lehetséges, hogy ugyanazt kéri, amit te is kérnél.) 
A szavazatot ehhez a bejegyzéshez kell megírnotok! Amikor szavaztok a beküldő nevét és a választott címét nevezzétek meg a kommentben! Az is adhat le szavazatot, aki a versenyben maradt! Csak egy beküldőre és annak borítójára lehet szavazni!
Akkor végre rátérek a lényegre.  Nagyon nehéz döntés volt! Igazából a játéknak ettől a részétől féltem a legjobban, ezért kértem egy kis időt magamnak, hogy eldönthessem és még az utolsó percekben is nagyon gondolkoztam rajta, hogy mi legyen. Sokat vacilláltam azon, hogy mi alapján hozzak döntést, és végül arra jutottam, hogy azokat választom, amik elsőként megragadtak. Igyekeztem nem elfogult lenni, ami szerencsére nagyon jól ment, de nagyon sajnálom, hogy nem lehet hét helyezettet választani.:)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy jelentkezett és gratulálok valamint sok szerencsét kívánok a továbbiakban a versenyben maradottaknak!
Ha esetleg van kedvetek, akkor a kommentben leírhatjátok, hogy szeretnétek-e, hogy máskor is meg legyen tartva a játék, talán akkor majd már többen is leszünk. És ha szeretnétek azt is leírhatjátok, hogy miket választanátok, ha ti nyernétek.
A szavazás egészen jövőhét péntekig tart és szombaton lesz az eredményhirdetés, ami után e-mailben fogom értesíteni a győzteseket, ahol leírhatják a választásukat. 
Ha esetleg valamivel kapcsolatban kérdéseket adódna ne habozzátok feltenni; megtehetitek e-mailben, kommentben vagy akár a chaten keresztül is. 
Még egyszer gratulálok a többieknek pedig nagyon szépen köszönöm a részvételt (Varga Niki, Borcsa, Binky, Panna), nélkületek nem tudtam volna megtartani ezt a játékot! A továbbjutóknak (kikyou88, Kiss Hanna, pirosmami) pedig sok szerencsét kívánok!
Ha esetleg valakinek nem működne a szavazás ezen opciója, akkor az névtelenül is elküldheti a szavazatát, nem kell feltétlenül ragaszkodni a számokhoz!


12 megjegyzés:

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!