Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
friss hírek

VISSZATÉRÉS ÉS INFORMÁCIÓK

Műfajok: ŐSZ INFORMÁCIÓ  

Pontosan egy hónap után végre sikerült visszatérnem, aminek nagyon örülök, és izgatott is vagyok miatta. A kezem szerencsére már sokkal jobb állapotban van, valószínűleg azért tartott ilyen sokáig a gyógyulás, mert sajnos időközben kénytelen voltam, ha óvatosan is, de rajzolni, pótolgatni dolgokat, hogy annyira ne maradjak le a tanulással, ám így is rengeteget kell majd bepótolnom a fordítások kapcsán is.
Az ugye már sajnos teljesen kivitelezhetetlen, hogy a Temperature of Love-ot a vetítéssel huzamosan fordítsam, valamint a pihenőm alatt Ivon a Ms. Perfect-en is dolgozott, és egészen a 15 részig lefordította az ő fél-fél óráit, így egyelőre inkább azzal és a Love Is Drop by Drop-pal fogok intenzívebben foglalkozni a tanulás illetve a tanulás pótlása mellett. Természetesen nem feledkezem meg a Temperature of Love-ról, amikor időm úgy engedi lefordítok majd egy-egy részeskét belőle.
A kampány játék eredményhirdetését akkor fogom közzétenni, amikor mind a három díjazottól megkapom a válasz e-mailt, illetve eldöntöm, hogy mit fordítok le a kívánságaik közül. Kettejüktől már megkaptam és amint döntöttem választ adok.
Fontos információ még, hogy úgy döntöttem, az oldal mostantól inkább a fordításokra összpontosít, tehát nem szeretnék az időhiány miatt kritikákat, ajánlókat írni, mert úgy gondolom, ez nem is igazán az én műfajom, és inkább a fordításokra szeretném szánni a szabadidőmet. Emiatt az oldalon változtatások lesznek, de nem szeretném ez idő alatt lezárni a blogot, így ne lepődjetek meg, ha esetleg egy frissítés után valami változást észlelnétek. Ivon segít nekem a dologban, szóval nem fog sok időt igénybe venni az átalakítás.
Holnapra lefordítom a Ms. Perfect második részét és a hét vége felé, szerintem olyan szombat környékén három Love Is Drop by Drop résszel jelentkezem. Ha kérésetek, kérdésetek adódna az olvasottakkal kapcsolatban, ne habozzatok hozzám fordulni.
További szép estét!


4 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty!
  Nagyon szép lett az új dizájn, és hálásan köszönöm jó híreket amiket írtál. Már nagyon hiányoltalak téged és a fordításaidat is. Nagyon örülök a Ms. Perfect 2. részét is. Kívánom, hogy mielőbb meggyógyúlj teljesen. Szeretetel: Marcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Nagyon szépen köszönöm, én is szeretem ezt a kinézetet, úgyhogy most szerintem egy jó darabig ez is fog maradni. Ez nagyon aranyos tőled, nekem is borzasztóan hiányzott, hogy fordíthassak, szóval örülök, hogy megint itt lehetel. Nagyon szívesen, én köszönöm, már teljesen jól vagyok.:)

   Törlés
 2. Drága Kriszty!
  Örülök,hogy már gyógyul a kezed és nincs nagy fájdalmad.
  Szívből kívánom,hogy soha többé ne történjen ilyen és azt
  tehessd amit szeretsz és örömmel csinálsz.Köszönöm a Ms.Perfect 2. részét,amit szépen gyűjtögetek és kivárom a végét.Az új dizájn nekem is tetszik,mint az összes többi,de
  az élet változás és azt érezzük változtatni kell,tegyük is meg minden helyzetben.Remélem a kiállítás is sikeres lesz! Gyönyörű napot Neked <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Nagyon szépen köszönöm, ez borzasztó kedves tőled!:) Szerencsére a kezem már teljesen jól van, úgyhogy végre semmiben sem akadályoz. Nagyon szívesen, és köszönöm, örülök, hogy neked is tetszik. Valóban rám fért már egy kis változás az oldallal kapcsolatban, ha nem is sok minden változott, de legalább találni benne néhány újdonságot is. Köszönöm szépen, én is remélem, hogy jól fog sikerülni!<3 Szépséges hétvégét kívánok Neked!<3

   Törlés