Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 27-31. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  


Sajnos a terveim ellenére nem fért bele, hogy hat részt lefordítsak, de valamit mindenképpen szerettem volna a héten hozni, így itt is van a sorozat következő öt része. Kaptam egy olyan kérést, tanácsszerűséget, hogy a videót és a feliratot külön töltsem fel, és ez jó ötlet is, hiszen nekem is megkönnyíti a dolgomat, ha előre feltöltöm a videókat, mert a dolgok ezen része tart a legtovább, és a felirat feltöltésének napján rengeteg időmbe telik minden feltöltögetése - erre az öt részre is több órát kellett várnom, mire mindenhol elérhetővé tudtam tenni.
Nagyon izgalmas öt részen vagyunk túl. Szuperül alakulnak a dolgok, lassacskán kezdenek kibontakozni bizonyos szálak a szereplők egymás közötti kapcsolataiban. Bang Wool és Woo Hyuk több, hol kisebb, hol nagyobb kalandba bonyolódik, és a férfi apránként már elkezd érezni valamit a nő iránt, ami természetesen Chae Rin figyelmét sem kerüli el. Ez a cipős dolog szerintem irtó rendes gesztus volt Woo Hyuktól, valamint Sang Chul is az éjszaka közepén rohangált, hogy megcsináltassa a szeretett nő tönkrement cipőjét. Mindkettejük másképp igyekezett megoldást találni erre a mindennapi problémára - itt is megmutatkozott az anyagiasság kontra inkább érzelmekre alapozódó kötelék a két férfi részéről. Míg Sang Chul inkább a javításra keresett megoldást, addig Woo Hyuk rögtön úgy gondolta, hogy pénzzel oldja meg a dolgot; dobjuk el a régit és használjunk inkább újat. Természetesen mindkettő szép gesztus - ami a lényeg is az egészben -, de nekem rögtön eszembe jutottak az eseményekről a fentebb levezetett sorok. Ezekben a részekben nagyon sokat nevettem a "tigrises alsónadrág" ügy miatt, még mindig nem tudom elhinni, hogy Dong Min annyi mindent bevetett, hogy visszaszerezze a kisfiútól, azért mert úgy gondolta rendkívüli ereje van, és ha hordja, akkor végre teljesíti a kívánságát. Ez a nagybácsi és a felesége egyszerűen elképesztő figura.
Viszont nem szeretnék több poént lelőni, úgyhogy jó szórakozást ehhez az öt részhez. További szép estét mindenkinek!


27. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

28. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

29. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

30. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

31. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload


2 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty!
  Nagyon nagyon köszönöm ezt az 5 részt egyben.Egyszerűen nem bírtam ki és még éjszaka megnéztem,de újra fogom teljesen éber állapotban :)Az ember már nagyon várja,hogy Chae Rin csillaga leáldozzon és végre már alakul a helyzet,úgy hogy most jön még a java.Nagyon ügyes voltál és még az is elég volna,ha csak a feliratot raknád ki,biztosan kevesebb időt venne igénybe.Az biztos nekünk így kényelmesebb,de magadra is gondolni kell,éppen elég munka a fordítás.
  Gyönyörű napot ma is <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Igazán nagyon szívesen!:) Én is nagyon várom, hogy Chae Rin eltűnjön a képből, már csak a múltban elkövetett sérelmek miatt is, amik ha kiderülnek biztosan letaglózzák majd az embereket. Sang Chul, mert egy gyilkossal járt, aki pont emiatt szakított vele, Woo Hyukot, akire ez a gyilkos nyomul, és Bang Wool, akinek az apja meghalt amiatt a baleset miatt. Teljesen igazad van ebben, de valahogyan szeretem így, hogy a dolgok egy helyen vannak, hogy az oldalon minden megtalálható, mert így komplett, teljes az egész.:) Ha úgy érzem, hogy már túl sok akkor azt természetesen jelezni fogom, de ennél a sorinál meg mindenképp szükségesnek látom, mert kevés helyen lehet megtalálni. Gyönyörű hetet Neked!<3

   Törlés