Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 32-33. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Tegnapra terveztem, de kicsit pihentem, mert a Revolutionary Love-val úgy éreztem a tőlem egyáltalán nem megszokott tempót diktáltam az előző héten, és ez még engem is meglepett, meg picit ki is fáradtam a tanulás miatt. Na de mindegy, lényeg a lényeg, itt van a soron következő két része a sorozatnak. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sokan várjátok, amit meg is tudok érteni, hiszen nagyszerű sorozat, azonban csak úgy tudom hozni a részeket, ahogyan azt időm engedi. Remélem, ezt megértitek, és nem azért írom, mert nem válaszolok szívesen az ezzel kapcsolatos e-mailekre, de ha írtok is nem feltétlenül tudok pontos választ adni erre a kérdésre. A legkönnyebb út, ha figyelitek az oldalon a "Projektek" szövegdobozkát, és ha ott azt tapasztaljátok, hogy a sorozatnál a Státusz mezőben százalékos érték van begépelve, akkor elkezdtem fordítani a soron következő részeket, és maximum három nap múlva hozom őket.
Az első mondat a résszel kapcsolatban, ami eszembe jutott, amikor elkezdtem begépelni ezt a bejegyzést a következő volt: Na végre! - több szempontból is. Végre történt valami olyasmi/olyasmik, amik kicsit megbolygathatják a szálakat, szerelmeket indíthatnak el az útjukon vagy inkább azoknak a kezdődő kibontakozása történik meg. Alakulnak a dolgok kedvenc "Woo-párosom" között is, akik személy szerint nekem a legnagyobb kedvenceim a sorozatban. Bang Wool, Sang Chul és Woo Hyuk is természetesen a szívembe férkőztek, de az ahogyan azok ketten piszkálódnak egymással, mégis törődnek valamilyen módon a másikkal, és mindezt játékosan tálalják az egyszerűen fergeteges. Nekem valahogy mindig az ilyen karakterek férkőznek a szívembe először minden sorozatban, mert a kapcsolatukba általában nem tesznek olyan nagy világmegváltó problémákat, hanem tényleg komikusan adják elő az egészet. És hát a legvége; én is sajnálom és utálom, hogy most nem ezt a sorozatot fordítom tovább, de csináltam magamnak egy sorrendet, amitől nem szeretnék eltérni, még ha ilyen izgalmas is volt a befejezés. Megpróbálom megállni és nem belenézni a 34. rész elejébe, remélem, ez sikerülni is fog. Jó szórakozást kívánok ezekhez a részekhez is! További szép hetet mindenkinek!


32. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

33. rész:  letöltés: videó | felirat

              online: inda | openload

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése