Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 MS. PERFECT 2. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA VÍGJÁTÉK  

Mivel így délelőtt lett egy kis szabadidőmgondoltam, hogy gyorsan átnézem a részt és kiteszem. Jó régen fordítottam már, de szerencsére úgy érzem, ilyen visszaszokásos, visszaállásos problémákkal nem kell szembenéznem, mert elég gyorsan meglett ez a rész. Ahogyan azt a korábbi bejegyzésemben már említettem, a szünetem alatt Ivon a 15. részig lefordított mindegyik epizódból fél órát, így egyelőre most csak én foglalkozom a sorozattal. Azt mondta, hogy az utolsó öttel megvár, hogy a végét közösen fejezhessük be, így igyekezni fogok, hogy be tudjam őt érni.
A sztorit továbbra is nagyon szeretem. Igaz, hogy egy már agyonboncolt témáról szól az egész történet (csavarva egy pár számomra sötét dolognak vélt eseménnyel), de a színészek annyira jól alakítanak, és esetenként viccesen, máskor azonban komolyan tálalják az egészet, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni a sorozatot. Nekem nagyon bejön az egész, ahogyan van, és örülök neki, hogy bár a főhősnő megjárja a poklot a viszonyt folytató férje miatt, mégis valamiképp erős marad, nem adja fel, annak ellenére sem, hogy közben hatalmas fájdalmakat él át a férfi árulása miatt. Az hiszem ezzel és a másik jelenleg fordított sorozatommal, nagyon szerencsés vagyok a női főszereplők kapcsán, mert egyikük sem az a szokásos hisztérika, aki magatehetetlenül senyved, amikor valami nehéz helyzettel találja szemben magát, és arra vár, hogy, mint Hamupipőkét, őt is megmentsék a csúnya gonosztól. Mindenkinek csak ajánlani tudom a sorozatot, és már kíváncsian várom a történetben fellépő további fejleményeket. Hamarosan ismét jelentkezem. Szép napot!


2. rész:  letöltés |  openload


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése