sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 2. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Elég késő van, de csak mostanra sikerült átnéznem a részt (meg persze én magam is megnéztem, mert egyszerűen nem tudtam megállni). Mielőtt ismét kifejteném a véleményemet a rész kapcsán muszáj valamit megjegyeznem mégpedig az oldalon meghirdetett szavazással kapcsolatban. Eléggé megdöbbentett, mert őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ennyien látogatjátok az oldalamat. Mindenkinek köszönöm Ivon nevében is, aki eddig szavazott, és hálás vagyok azért, hogy érdemesnek találjátok arra a blogot, hogy néha bekukkantsatok! Nagyjából mi is ilyesfajta eredményre számítottunk, ahogyan jelenleg állunk, de ez természetesen még változhat az elkövetkezendő pár napban. Ivonnal egyébként éppen egy ötleten dolgozunk, amit egyelőre még nem szeretnénk elárulni, mert még kiforratlan és némi átgondolást igényel. De erről most ennyit, rátérek erre a második részére a sorozatnak.
Minden seb hasonlít egy virágra. Ez pedig
hasonlít a virág színeire. A folyamatosan
vérző sebnek, van a legerősebb illata.
Egy személy illatos szíve valószínűleg
megsebesült. Egy érett seb virágtól
illatozik.
Sok visszajelzés érkezett a sorozattal kapcsolatban, amiket elolvasgattam, és volt olyan, amivel egyetértettem, mással meg eleinte egyetértettem, de ez a rész ezzel kapcsolatban most kicsit megváltoztatta a véleményemet. Valaki azt írta, hogy elég dedós ez a karakter Choi Shi Won-nak, mert túlkoros ahhoz, hogy ilyen butuskát játsszon. Ez valamilyen szinten szerintem is igaz, viszont olyan hitelesen adja elő, hogy engem ez abszolút nem zavar. Örülök annak, hogy végre kaptunk egy olyan chaebolt, aki nem az az igazán határozott kőszikla, akinek meg kell majd törni a jégszívét. Ez a rész pedig eléggé megdöbbentett egy bizonyos szempontból. Én azt hittem, hogy June majd csak a történet vége felé tudja meg ezt a dolgot, amikor is majd kicsit durcizik, majd rájön mennyire ostobaság ilyesmire pocsékolnia az idejét, és a szőke herceghez rohan. Te tévedtem! Elég meglepő, hogy erre a dologra már most sor került, és borzasztó kíváncsi vagyok, hogy így most mit fognak kihozni ebből az egészből. 
A dolog pedig, ami megváltoztatta a véleményemet az June hozzáállása. Az első részben úgy gondoltam, hogy de jó kaptunk egy rendkívül talpraesett lányt, aki nem fél kinyitni a száját, ha sérelem éri és minden körülmények között kiáll a jogaiért, mégpedig azért, mert nem hagyja, hogy a pénz miatt elveszítse a lehetőséget, hogy mások tiszteljék. A pénz, a pénz, a pénz, na ez volt az, ami egy icipicit kiakasztott.  Bár megértem, hogy az anyja - aki úgy tűnik, hogy eléggé megbántotta a lányát - miatt indult el ez az egész, de egy kicsit elszomorodtam, amiért ilyen negatív dologgal ruházták fel a karakterét. A színésznő persze szuper, én egyébként nagyon szeretem őt, remekül hozzák mindannyian a szerepüket. Hyuk bár állítólag ostoba, tényleg olyan, mint egy elkényeztetett kölyök, de eszméletlen, hogy milyen monológokat tud ledarálni. A fentebb begépelt kis sorokat is ő mondja ebben a részben, amiket egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne írjak ki ide is. 
Nem is szeretnék többet írni, mert úgy érzem ennél a sorozatnál túl sokat mondok, és az eléggé spoileres szövegeimmel esetleg elvehetem kicsit az élményeteket a részektől. 
Jó szórakozást és további szép hétvégét mindenkinek!
Olyan érzés, mintha a sérült lelkek, szabadon
elrepülhetnének valahová. Amint letelepednek
egy új helyre és leeresztik a gyökereiket,
teljesen megfeledkeznek a szomorú múltjukról.

2. rész:  letöltés: videó | felirat
         
              online: openload

4 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat,kétszer küldtem el,pedig egy is elég hosszúra sikerült :D

   Törlés
  2. Drága Cicus!
   Igazán nagyon szívesen a feliratot! Teljesen igazad van. Miközben olvastam a megjegyzésedet, akarva akaratlanul is összehasonlítottam a koreai és az amerikai sztorikat – talán azért, mert pont most néztem meg egy teljesen ezzel a témával foglalkozó amerikai filmet -, és nagyon nagy különbségeket éreztem aközött, ahogyan a két ország tálalja ezt a dolgot. Míg Amerika próbálja egy kicsit színesebbé tenni, és nem mindig a legsötétebben mutatni a dolgokat, addig sokszor a koreai sorozatoknál, úgy érzem, hogy ők van, amikor nem félnek kimondani az igazságot – bár ez nem minden sorozatra érvényes, ahogyan az amerikaiakra sem, hogy nem ásnak mélyre, csak most így a két sztorit összehasonlítottam egymással. Teljesen egyértelmű és én ezt igazából nagyon utálom. Megértem, hogy miért csinálta, hiszen a vér nem válik vízzé, még akkor sem, ha a saját családunktól ér bennünket sérelem. Mindig segítjük őket még akkor is, ha áttaposnak a lelkünkön, és én ilyenkor mindig felteszem a kérdést, ami szerintem fontos: ha a saját családunk nem segít nekünk, ha nem támaszkodhatunk rájuk és fordulhatunk hozzájuk segítségért, akkor ugyan kire számíthatunk? Egy idegenre nyilvánvalóan nem, hiszen a család az egyetlen olyan fa, amiből mi gyökerezünk, amihez mindig is tartoztunk, tartozunk és tartozni fogunk. Engem az lepett meg June-nal kapcsolatban, hogy kicsit negatívitást vittek a karakterébe már rögtön a történet elején, de ettől persze nem ítélem el őt, hiszen ha úgy vesszük a családja szempontjából helyesen cselekedett és nem úgy tűnt, mintha Hyuk nem örült volna ennek a fennállásnak, sőt mosolygott, mint a vadalma.
   Szép hetet kívánok Neked!

   Törlés
 2. Drága Kriszty!
  Köszönöm szépen a 2.rész feliratát.Alakul a történet és az
  jutott eszembe,hogy mennyire meghatározó,milyen hatások érik az embert gyerekkorában,mindegy gazdag vagy szegény sérülés szempontjából és persze még hozzá tesz a környezet,iskola stb.Az egyértelmű,hogy világunkban a pénz az úr,mert akinek van lefizethet mindenkit,akinek nincs megalázhatják,bármit tehetnek vele sőt nagyon sokaknak még a megélhetéshez szükséges minimum sincs meg,ez egy ílyen világ és a koreai filmek ezt hűen tükrözik.Nehéz gerincesnek maradni és azt hiszem keveseknek sikerül.Aztán ott vannak a hitek beidegződések,hogy bármilyen szörnyen viselkedik egy szülő a gyerek kötelessége még a saját élete árán is segíteni,sőt ahogy látjuk sokszor még nem is a megélhetésre kell a pénz és ez fordítva is így van.Erről lehetne órákat beszélgetni,de aki figyel látja akkor is ha körbe néz a saját életében.Persze én is rögtön ledermedtem amikor láttam Beak Joon annak ellenére,hogy elege volt az anyja örökös pénz kéréséből,újra adni akar neki,ezért pénzt kért a hallgatásáért cserébe,illetve most a segítségért,hogy kimenekíti a szállodából Byun Hyuk-ot.Na de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle és milyen hatással lesznek egymásra,tudnak-e segíteni a másiknak,hiszen ettől függ megváltozik -e az életük.A szeretet segíthet és gyógyítja a sebeket,amit ebben a világban el kell szenvedni mindenkinek.Én drukkolok nekik!
  Szép napot és jó pihenést még a hosszú hétvégén.

  VálaszTörlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!