sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 3. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Meghoztam az újabb részt, bár most egy kicsivel lassabban haladtam a fordítással. Ez természetesen nem a sorozat hibája, hiszen mint az előző két rész, ez is nagyszerű volt, egész egyszerűen egy icipicit pihentem. De most itt vagyok és úgy tervezem, hogy már holnap elkezdtem fordítani a következő, azaz a negyedik rész feliratát is. Azt hiszem ennél a sorozatnál szokásommá vált már most így az elején, hogy mindegyik bejegyzésemhez kiragadok egy-egy részből egy kis idézetet. Ezúttal azonban nem csak Hyuktól, hanem June apukájától is hoztam néhány sort.
Ne inogj meg a pénz miatt, amikor fontos
döntéseket hozol meg az életben. Nekem
nincs más választásom, mint gyáva döntést
hozni, de remélem, hogy az én June-om
nem él majd úgy, ahogyan én.
Hihetetlen belegondolni abba, hogy tényleg vannak ilyen gazdag emberek a világon, mint Byun Hyuk, pedig száz százalékig biztos, hogy léteznek ilyen ostoba személyek, akik azt hiszik, hogy  pénz mindenre gyógyír, ők meg vannak győződve arról, hogy a magány ellen is felhozhatják a pénzt, egészen addig míg ezzel az érzéssel ők maguk is szembesülnek. Szerintem erre lenne szüksége Hyuknak is, és June viselkedése előbb-utóbb biztosan rá fogja döbbenteni arra, milyen is a való világ.
A sztori szuper jól szembeállítja egymással ezt a két világot, és ebben a részben is erősen jelen volt az erre való törekvés. Hyuk nem fogta fel annak a súlyát, amit tett, és magától arra sem jött rá, hogy három ember miatta veszítette el a munkahelyét és ezzel egyben a megélhetését is. De természetesen ott volt June, aki beolvasott neki, csak sajnos főhősünk csak annyit hallott a mondandójából, mindössze az törte le, hogy  a lány az mondta neki: "tönkretetted az életemet." Szerintem még mindig nem kezdte el felfogni a helyzet súlyát, csak nem akarta, hogy a lány harmadik generációs chaebolként gondoljon rá, ami ha úgy vesszük nem éppen egy rossz kezdet. Nem hiszem, hogy sok olyan gazdag van, aki ad a szegények véleményére olyan szinten, hogy még feladni is képes magát azért, hogy a másik fél megbocsásson neki. June vívódása a pénz és az apja szavai között szívfacsaró volt, most már másként látom ezt az egészet, mint az előző részben, megtudom érteni az álláspontját és természetesen sajnálom is őt. Nem lehet könnyű dolog dönteni aközött, hogy elfogadunk pénzt, mert szükségünk van rá, de közben rossz dolgot teszünk. És aközött, hogy hallgassunk a szeretett apánk szavára, és továbbra se hagyjuk, hogy a pénz irányítsa az életünket. Mind a kettő nehéz kérdés, de ezt gondolom majd az fogja eldönteni, hogyan alakul Hyuk és June kapcsolata, hogy milyen ütemben és hogyan kerülnek majd közel egymáshoz. Szerintem ehhez a lépéshez Hyuk apránkénti változása lesz a kulcs. Nem is írnék többet. Jó szórakozást a részhez és további szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Én azt hittem, hogy a sors volt, mert annyira
boldog voltam, hogy találkoztam veled...
Virággá akarok válni neked. Felejthetetlen
gesztussá akarok válni a számodra.


3. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload


4 megjegyzés:

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!