sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 4. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Halihó! Meghoztam az újabb részt, és csak most látom, hogy közben a szavazás is lezárult. Ilyenkor, amikor belemerülök a fordításba, általában nem látogatom a közösségi oldalakat, úgyhogy ha volt kérdés, arra most fogok válaszolni. A szavazással kapcsolatban azonban egyelőre még nem tudok mit mondani, mert azt előtte Ivonnal kell megbeszélnem, hiszen közös fordítási tervről van szó, csakhogy neki most tüdőgyulladása van, ezért pillanatnyilag nem akarom ilyesmivel terhelni. 
Én amúgy már eldöntöttem a magam kis döntését, de nem akarom elárulni, amíg vele meg nem beszéltem, hiszen addig semmi sem biztos. Annyit elárulhatok, hogy hajlok arra, hogy egyelőre jegeljük ezt a témát, hogy közösen fordítsunk, mert most három sorozattal foglalkozom, ráadásul még az első közös fordításunkkal sem nagyon haladtam. Ha legközelebb közösen fordítunk - amit én is mindenképpen szeretnék -, akkor majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok, most viszont csak azokra akarok koncentrálni, amikbe belekezdtem.        
Azon a napon csak úgy kidobtak abba a világba,
amelyet nem ismertem. Azt hittem, hogy olyan volt
ez, mint egy utazás, hogy rövidesen visszatérhetek,
de akkor még fogalmam sem volt róla. Amikor egy
mátrix összetörik, soha többé nem térhetsz vissza
hozzá. Nem mehetek vissza ahhoz, aki akkor voltam
mielőtt bevettem a piros tablettát.
Egyszerűen imádom azokat a monológokat, amiket Hyuk mond. Mindegyikben van valami számomra különlegesnek ható, és ezektől úgy érzem, hogy mégsem olyan buta ő. Aztán csinál valami hülyeséget, amitől "Idiot Ondal"-lá változik. Egyébként én utánaolvastam ennek a sztorinak, és tök érdekesnek tartom, gondolkozom is rajta, hogy lefordítok egy erről szóló cikket/olvasmányt. Dióhéjban arról szól egyébként az egész, hogy egy tökfilkó egy hercegnőnek köszönhetően - aki a felesége lesz -, teljesen megváltozik, és eléri hogy az emberek másként tekintsenek rá. Én nagyon szeretem az ilyen sztorikat, a koreaiaké pedig rendkívül érdekes is szokott lenni. És ez a dolog, hogy megint elővette a Terminátort... annyit nevettem ezen a részen is.
A mellékszereplők is nagyon szuperek. Egyébként már beugrottam Ázsia Ékköveire és láttam, hogy azt hiszem onna írta, hogy ő nincsen megbékélve Kwon Je Hoonnal. Őszintén szólva én ebben a részben éreztem először hatalmas nagy ellenéreztet iránta, majd meglátjátok miért. Nem könnyű azonosulni valakinek a tetteivel, hiszen nem lehetünk a karakterek helyében, nem mi hozzuk meg a döntéseket, és az is meglehet, ha nekünk kellene, velünk történne meg az ami velük, mi is úgy cselekednénk, ahogyan ők. És ő igazából nem is nagyon tehet semmit, hiszen ő csak a gazdagok után takarítja a mocskot, de nem nagyon tudok mit kezdeni a karakterével. Olyan rideg, tényleg kőszívű. Viszont a többi szereplő szuper, főleg a munkásbrigád. És én valahogy Hyuk apját is kedvelem annak ellenére, amit csinált, mert biztos, hogy csak azért tette, hogy segítsen a fiának. Ha nem érik Hyuk-ot pofonok, megpróbáltatások, akkor sosem lesz képes felnőni, észhez térni és levetkőzni "Idiot Ondal" álarcát. Csak a javára fog szolgálni ez az egész, és így szerintem idővel a bátyjával is képes lesz majd felvenni a versenyt.
Jó szórakozást kívánok a részhez!        
...Repülni fog, ha vannak szárnyai. Nem hiszem,
hogy egy főnix, de ha tudni akarjuk, hogy egy
sasfióka vagy egy csirke-e, először meg kell
szabadulnunk tőle...
...Az emberek nem akarják az igazságot.
Azt akarják, hogy a rossz embereket megbüntessék.


4. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

4 megjegyzés:

 1. Szia! Köszönöm szépen az újabb szám szerint 4. részt :) :)
  Csak így tovább!!!
  Eddig nagyon tetszik :) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves novcsi6!
   Nagyon szívesen!:) Én pedig köszönöm a támogatásodat! Nekem is nagyon tetszik, teljesen magába szippantott a sztori.:)

   Törlés
 2. Szia!
  Köszönöm az újabb /4./ részt.
  Nagyon jó kis sorozat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Nagyon szívesen és teljesen egyetértek veled!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!