sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 10. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Halihó! Így majdnem hajnali egyre sikerült ezzel a résszel is elkészülni. Kicsit tovább tartott az átnézés, mert bár kora délután átírtam, hogy ellenőrzés alatt van a felirat, de Ivon csak tizenegy után tudta elkezdeni átolvasni. Történt egy apróbb változás valamint egy újdonság is, aminek a héten majd igyekezni fogok egy külön bejegyzést írni. Egyelőre többet itt nem mondok róla. Inkább térjünk rá a részre.
Mert félünk a felsőbb vezetéstől.
Ha nem tudunk jó eredményeket
elérni, akkor nem kapunk előléptetést.
Akkor egy másodperc alatt kirúghatnak
minket a cégtől...Nem oszthatod meg
azt, amid van, amikor üzlettel foglalkozol.
A gyengék az erősek prédái. Hát nem
érted, te punk? Ha te nem eszel, akkor
téged falnak fel. Ez már csak így van...
Nem számít, hogy mennyire vagy
lojális egy céghez, egy másodperc
alatt eldobhatnak, mint a fogyóeszközöket.
Ez a munkavállalók sorsa.
Borzasztóan sajnáltam June-t, amiért azt mondták neki, hogy az apja rendszeresen kenőpénzt fogadott el. Nyilvánvaló volt, hogy nem igaz, de azt nem gondoltam volna, hogy a gyár igazgatója ilyen hamar és könnyen elmondja a lánynak az igazságot. Ebben nagyban közrejátszott a Hyuk-ban hirtelen fellépő tenni akarás és bátorság. Elképesztő volt, ahogyan meggyőzte a férfit, hogy igenis ki kell nyitnia a száját, nem számít mi lesz. És most mutatkozott meg az is a leginkább, hogy már nem csak June motiválja őt arra, hogy változsásokat idézzen elő, hanem ő maga is törekszik arra, hogy változtasson. 
De persze az emberek nem hiszik el, hogy ez nem June miatt van. Hyuk apja is a visszaemlékezésében erre gondolt, Je Hoon meg rögtön szalad a lányhoz, hogy kérdőre vonja. Aztán neki leesett, hogy ezt Hyuk egyedül tervelte ki, de az apja szerintem ennél nehezebb eset lesz, őt nehéz lesz majd meggyőzni a dolgok ellenkezőjéről.
A másik romantikusba forduló szál másképp alakul, mint azt kezdetben gondoltam. Én azt hittem, hogy a rendőr és a légiutas-kísérő között lesz majd valami - ami még nem kizárható teljesen -, erre meg kiderül, hogy a nő más iránt érdeklődik, aki a cipőjét is segített kiszapadítani a szennyvízakna fedeléből. Ez a kis fordulat így meglepett. Je Hoon viselkedése már érthető a számomra, hiszen fény derült a múlt egy sötét foltjára, de annak ellenére, hogy biztosan neheztel Hyuk-ra, nem gondolom azt, hogy gyűlöli is őt. Ez a szál egyre jobban foglalkoztat és tűkönülve várom, hogy végre valahára kiderüljön, hogy nem Byun Hyuk, hanem a bátyja volt a ludas abban a balesetben, és hogy miatta kellett Je Hoon apjának elvinnnie az egész gázolásos esetet.
Jó szórakozást a részhez és további szép hetet!
Én, Byun Hyuk, mindent 
forradalmasítok a nevemhez
mérten. Egy lépéssel közelebb 
kerülök hozzád, June.

10. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

4 megjegyzés:

 1. KRISZTY Köszönöm, ez a rész is nagyon jó. Nekem a rendőr fiúcska egy kicsit titokzatos. De aranyos pofija van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen! Szerintem is az és én pont azért kedvelem annyira, mert olyan titokzatoskodó.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!