sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 11. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Halihó! Kicsit tovább tartott most ezt a részt lefordítani, mert szerencsésen lezajlott a kiállítás és túlvagyok egy orvosi kivizsgáláson is, viszont sikerült elkészülnöm ezzel a résszel is. A mostanra kiírt szavazás nemsokára lezárul, és majd hétvégén fogom elndítani a következőt, úgy tervezem, hogy majd háromhetente lesz egy új, a kérdőívet pedig továbbra is kitölthetitek, ha van hozzá kedvetek. Hétfőn kezdetét vette a Doubtful Victory, a héten szeretném elkészíteni az első, fél órás kis részét, de a sok teendőm miatt arra nem jutott időm, hogy hozzam az előzetesét és a róla szóló híreket, így azt majd az első résszel együtt fogom. Illetve csomó kérdést kaptam a fordításokkal kapcsolatban, szóval mindenkit, aki teheti arra kérek, hogy olvasson visszább a bejegyzésekben, mert ott részletesen választ találtok a kérdéseitekre - ha persze adódna plusz kérdés arra nagyon szívesen válaszolok immáron facebookon is!
- Adok neked egy jutalmat. Mondj
valamit, amit csak akarsz. - Egy
jutalom?; "Szóval keményen
gondolkoztam. Vegyek egy drága
autót? Vegyek egy házat csodálatos
kilátással? A készpénz nem lenne
hasznosabb? De én, Byun Hyuk,
forradalmasítani fogok mindent
a nevemhez mérten.
Nagyon örülök annak, hogy a főszereplők mellett egyes mellékszereplőket is ennyire kiemel a sorozat. Kim úr személy szerint nekem a kedvencem a takarítóbrigádból, szóval plusz öröm, hogy ennek a résznek az egyik központi főhősévé vált. A másik pedig imádott rendőröm, aki továbbra is titokzatosan viselkedik, és szemmel láthatóan nyomoz valami után ez a bizonyos T-1000. Egyfajta fenyegetést éreztem a hangjában, amikor Je Hoonhoz beszélt, akkor pedig nagyon aranyos volt, amikor meleg innivalót vitt a légiutas-kísérőnek. Nekem valamiért úgy tűnik, hogy kedveli a nőt, még ha csak apró lépéseket, gesztusokat is tesz felé.
A szerelmi háromszög is lassancskán érni kezd. És Je Hoon mosolygott, méghozzá nem is akárhogy! Nagyon aranyos volt és végre az ő viselkedésében is felfedezhetőek apróbb változások. Amikor kiderült, hogy kinek a költségvetési becslése győzedelmeskedett, természetesen June-ra - akivel volt egy kisebb kalandja is - nézett, aztán pedig Hyuk-ra pillantott. Olyan szomorú belegondolni abba, hogy ha nem lett volna Hyuk bátyja és miatta az a félreértés, akkor talán igazi legjobb barátok is lehettek volna. És a bátyj készül valamire, amit Hyuk is megérzett, amikor többször egymás után keresztezték Min úrral egymást az útjaik. Gusztustalan, hogy egyszerűen minden képes bevetni a saját testvérével szemben, azok után amit Hyuk érte tett. Mindig is utáltam az olyan emebreket, akik képesek elárulni egy barátot, de ez így csak még kiábrándítóbb, hisz ők ketten testvérek, egy család, egy vér. Hyuk és June kapcsolatában sajnos nem történt túl sok minden, igazából most nem is volt olyan sok közös jelenetük, mint az eddigi részekben. Ez az epizód most leginkább úgy éreztem, hogy Kim úrral és Je Hoonra fókuszált, ami nem is baj. Mindig jó, amikor a főszereplők mellett mások élete is kap egy kisebb-nagyobb megvilágítást, hisz az is lehet érdekes. Jó szórakozást ehhez a részhez is! 
Csak azt akartam megtudn, hogy
lehetséges-e vagy sem. Meg akartam
tudni, hogy tudok-e tervezni vagy sem.
Egy olyan világot, ahol nyerhetsz. És
egy olyan világot, ahol az emberek
kedvelik Kim urat és June győz.
Talán lehetséges.

11. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

2 megjegyzés:

 1. KRISZTY köszi ez a rész is nagyon jó, sokat nevettem, olyan aranyosak voltak. De a tesó a végén brrrrr. egy görény. Nagyon várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen. Valóban nagyon aranyosak voltak, egyszerűen imádom őket. Hatalmas öröm a számomra, hogy végül elvállaltam ennek a sorozatnak a fordítását, mert borzasztó közel került hozzám, a fordított sorozataim közül a legközelebb. A testvére borzasztó, hogy van egy olyan érzésem, hogy ez még csak a kezdet. Az utolsó öt részhez is jó szórakozást!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!