sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 5. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Ismét egy résszel jelentkezem! Az oldalon nemsokára egy újabb szavazást fogok indítani, és ezt igyekszem majd minél gyakrabban megtenni, mert tudom, hogy vannak olyanok, akik nem hívei a véleményírásnak. Éppen ezért tartom jó ötletnek, hogy akik nem szeretnek megjegyzést írni, valamilyen formában, ha szeretnének azért mégis tudjanak véleményt formálni. Emellett nem tudom, hogy említettem-e már, hogy a múltkor két kinézetet készítettem az oldalhoz, csak a másikat a téliesebb, ünnepi időszakra, viszont a minap elkezdtem finomítgatni és úgy döntöttem, hogy még ebben a hónapban meg fogom majd változtatni a dizájnt. Azt még nem tudom pontosan mikor, mert előtte rendbe szeretném szedni teljesen a másik kódolását, de előtte majd szólni fogok, az oldalt pedig semmiképpen sem zárom le az átalakítás idejére.       
Olyan, mintha ugyanazon a helyen lennék,
de egy másik dimenzióban. Nincsenek
tisztában a létezésemmel...
...Abban a pillanatban, amikor egyenruhát
viselsz, elfelejtik, hogy kik vagyunk.
Egyszerűen fogalmazva, láthatatlan
köpenyt viselsz...
Ez a rész szerintem nagyon ráállt a tanulságokra. Először is ott volt, amikor Hyuk rájött arra, hogy régen hogyan bánt az emberekkel, teljesen úgy, mintha azok láthatatlan köpenyt viselnének. Most, hogy ő is ebben a csónakban evez, olyan dolgokra jön rá, amikről álmodni sem mert, amikről régebben fogalma sem volt. A következő az volt, amikor a rózsaszín ruhás nő rájött arra, hogy neki bizony meg kell köszönnie Hyuk munkáját. Nagyon hamar rászánta magát, amin én őszintén szólva nagyon meglepődtem. Szerintem az is egy nagyon fontos dolog volt ebben a részben, ami Je Hoonnal történik éppen, és ezt a témát százfelé lehet boncolgatni, lehet mellette illetve ellene is érvelni. Megértem őt, mert tényleg nagyon rossz lehet valakinek engedelmeskedni, elvégezni utána a piszkos munkát, de ez még nem egyelő azzal, hogy mindenhez fapofát kell vágni, ráadásul még a magánéletéhez is. Mosolygott egyáltalán az eddigi részek alatt? Nem emlékszem. 
Ebben a részben leginkább Hyuk apján nevettem rengeteget. Ha megnézitek a képet mindjárt itt oldalt, láthatjátok, hogy egy WC papírral fotózkodik. Nos, ennek megvan az oka, és bár tényleg fontos előrelépés a fia és a közötte lévő kapcsolatban, elég furcsa belegondolni abba, hogy ettől már rögtön fotózkodni is kell egy WC papírral. És történt még egy fontos előrelépés a részben Hyuk és June kapcsolatára vonatkozólag, amibe nem mennék bele részletesebben, majd meglátjátok, mi történt, amikor megnézitek a részt. Annyit elmondhatok, hogy nem a közös WC pumpálásuk és dalolászásuk kezdte el lerombolni a közöttük lévő falakat. És még egy dolog, aminek én külön nagyon örültem, hogy a rendőrt, aki a szállodában nyomozott Byun Hyuk után, nem írták ki a történetből. Történetesen ő lett a 301-es lakás tulajdonosa June-ék szomszédságában. Nekem nagyon szimpatikus volt, főleg akkor, amikor Je Honnal beszélt arról, hogy a cégnél dolgozók nem tehetnek más hibájáról. Nagyon kötelességtudónak és önzetlenül a munkájának élőnek tűnik, és biztosan fontos szerepe lesz a sztoriban, ha szereplő maradt, ráadásul még a környékre is költözött. Jó szórakozást a részhez!
Elkezdtem látni, amikor más helyzetbe kerültem.
A diszkrimináció létezik, még akkor is, ha nem
észrevehető. Csak a megkülönböztetettek
ismerik az elidegenedés érzését.

5. rész:  letöltés: videó | felirat

                     online: openload


6 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon koszonom en is a gyors forditast, orulok, hogy vannak olyan lelkiismeretes forditok, mint Te! Az en hozzafuzni valom Je Hoonnal kapcsolatos. Az en elkepzelesem szerint, az apja kenyszeritette ra ezt a munkat. En meg tudom erteni, hisz ilyen neveltetesben reszesult, holott tudja, hogy amit csinal neki sem felel meg, es egyre jobban kezdi nyomasztani ez ot belulrol.( az o helyebe en mar megorultem volna) Nem tudja mit csinaljon (sajat karrierjet patyolgassa, vagy azt csinalja amit a szie diktal), kinek az oldalan alljon, mert szerintem ez meg nem eldontott kerdes a sorozatban. Latszik rajta, hogy emeszti ez az egesz, es az is, hogy olyan ridegen viselkedik Junennal. Nem meri beismerni, hogy sajat akaratabol adta a penzt, neha latszik rajta, hogy szeretne June fele lepest tenni, de valami visszahuzza ot, es mindig elszalasztja a lehetoseget. Az utolso jelenetben, amikor mar az agyban fekudt, kezd raeszmelni arra, hogy lassan, ha nem lep, el fogja vesziteni Junet.
  Szerintem pozitiv karakter, mert biztos vagyok benne, hogy Hyukot is szereti. Pozitivan fogunk benne csalodni, es kicsit igazsagtalan erzem, hogy o azert egesz eleteben szenvedett. Csak epp olyan makacs es rideg termeszettel aldotta meg az elet, hogy ezen nehez valtoztatnia. Sajnalom, hogy vegul nem a ove lesz June.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!
   Igazán nagyon szívesen, a dicséretet pedig én köszönöm, ez mindig ösztönöz és még eltökéltebbé tesz, szóval hálás vagyok érte.
   A blog legújabb bejegyzésében erre a kérdésre már én is kitértem, és teljesen egyetértek veled ebben. Biztos vagyok a pozitív csalódásban azokért az okokért, amit ott is felsoroltam. Je Hoon jó ember csak kicsit nehezebb természetű, amivel nehéz rögtön azonosulni és megérteni. De később, amikor már majd felfedi az összes néző előtt a valódi érzéseit, bepillantást enged a szívébe - amiből pár szeletet már eddig is kaptunk -, akkor majd az emberek elkezdik majd megérteni, sajnálni őt és szimpatizálni vele. Nekem egyedül az szúrt szemet, hogy így hagyja, hogy a magánélete is tönkremenjen, de a későbbiekben majd biztos döntésre jutni, rájön melyik oldalra kell állnia és helyesen cselekszik majd.

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!