sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 6. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Látom elég jól halad a szavazás, nem számítottam ennyi szavazatra és páran már a kérdőívet is kitöltöttétek. Köszönöm mindenkinek! Még nem nézegettem meg a kérdőívbe írt sorozatokat a fordítás miatt, de majd utánuk olvasgatok. Egyébként nem mondtam, de a kérdőívet december végéig lehet kitölteni és majd a jövőév elején megosztom az eredményét. Valamint a mostani rész végén nem volt ott a következő része előzetese, szóval belinkeltem ebbe a bejegyzésbe, lentebb megtaláljátok.   
Ők az én apám és bányám. Ezért nem másnak,
hanem nekem kell ezt megtennem... Megpróbálok
küzdeni az apám és hyung ellen. Még csak soha
nem is álmodtam erről. Még csak soha nem is
képzeltem el ezt. Ez egy csoda egy soha-nem
látott-bátorság megidézéséhez. Ez miattad van.
Nem akarom megint a sorozat ajnározásával húzni az időt, mert már sokszor elmondtam, hogy mennyire tetszik, hogy az egyszerűsége ellenére a hangulata és a színészek játéka mennyire magával tudja ragadni az embert. Nekem mindenképpen ennek az évnek az egyik legnagyobb pozitív élménye. Nagyon sok sorozatot vártam az idén, ami nem nyert meg magának, holott borzasztó kíváncsi voltam rájuk, és igazából erről csak a megjelenése előtt egy-másfél héttel előbb olvastam, és így visszatekintve örülök annak, hogy Ivon felhívta rá a figyelmemet.
Megint alakulgattak a dolgok ebben az epizódban is. De én most legfőképpen két dolognak örültem nagyon, az egyik kicsit kisebb, nem is olyan nagy dolog, de engem megmosolyogtatott, a másik pedig nagyobb és kapcsolódik egy harmadik dologhoz. A parányi cselekményszálnak köze van rendőrbarátunkhoz, akit én személy szerint nagyon kedvelek, eléggé szimpatizálok vele. Valamilyen érzés azt mondatja velem, hogy okkal költözött oda, de lehet, hogy tévedek. Viszont az tényleg elég furcsa, hogy tudta hol lakik a légiutas-kísérő. Nem tudom, lehet, hogy tovább akar nyomozni Hyuk ügyében vagy valami? Vagy csak véletlen volna az egész? Mindenesetre biztos, hogy fontos dologról van szó, és kicsit azt érzem, hogy lesz is közte és a nő között valami.  
A másik szál kapcsolódik Hyukhoz és a bátyjához, akiről öccse lerántotta a leplet, aminek nagyon örültem, jó hogy rájött arra, hogy nem bízhat meg benne. És az a legjobb, hogy ennyire a történet elején ébredt erre rá, mert elég nagy szívás lett volna, ha például az utolsó három rész egyikében tudja meg, hogy a testvére ellene van. Biztos, hogy akkor is megoldották volna a helyzetet, de hosszútávon így sokkal jobb, mert ez is ösztönözheti arra, hogy felnőjön, megemberelje magát és küzdjön az elveiért. És az ehhez kapcsolódó dolog Je Hoon. Elolvastam a kommenteket - majd még ma válaszolok is rájuk -, és az egyikőtök írt vele kapcsolatban egy elég tartalmas véleményt. Egyébként nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet, kedves Névtelen, mindig olyan király elolvasni és valamilyen formában megbeszélni, hogy mások mint gondolnak egy sztoriról, hát még ha azt az ember saját maga fordítja. Egyetértek veled abban, amit írtál, én is biztos vagyok abban, hogy pozitív csalódás fog érni Je Honnal kapcsolatban, mert alapvetően egyáltalán nem rossz ember csak, mint mindenki más ki van téve a környezete és az őt körülvevő emberek különböző hatásainak és a természetében benne van a makacsság, elővigyázatosság és egy jó nagy adag félelem keveredve a döntésképtelenséggel. Ami miatt ugye nem lehet hibáztatni, hiszen, ha rosszul dönt a chaebolok őt is tönkretehetik, és rosszabbul is járhat, mint Hyuk. És ebben a részben egy kicsit megnyert magának több okból is; visszament Hyukhoz és mintha ösztönözte volna őt, kifejezte az aggodalmát Hyukkal kapcsolatban és nem akadályozta meg abban, hogy azt tegye, amit akar. Egyenesen letagadta, hogy ő tud arról, hogy mi folyik a rendezvényen, hogy kik mentek fel a színpadra, nem ment oda könyörögni az elnöknek bocsánatért és nem akadályozta meg a műsort még a felettese konkrét utasítására sem. Igaz csendesen csinálta, de ettől függetlenül le a kalappal előtte. Már csak azért is, mert tudta, hogy Hyuk készül valamire, de az ő oldalára állt, és nem korlátozta őt. Ez eszméletlenül jófej volt tőle, de komolyan. A műsor pedig szuper volt, amikor először megláttam annyira nevettem és elképzelésem sem volt arról, hogy ezzel, hogyan akar bármit is elérni, hogyan akarja, hogy ezek után meghallgassák őket, azaz a takarítókat, de aztán Hyuk beszélni kezdett és mindenre fény derült. Eszméletlen volt. 
Na jó nem írok többet, hanem inkább jó szórakozást kívánok a részhez!
Miattad. Mint a vízben terjedő akvarell, 
lassacskán és finoman megváltoztattad
a szívemet a te színedhez. Már nem 
térhetek vissza a víz színéhez, mert
a szívem megváltozott a te színedre.
Olyan ez, mintha megváltoztattad 
volna a szívemet a te színedre.


6. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a 6. részt :) Nekem is nagyon tetszik:) Üdítően szórakoztató:) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves novcsi6!
   Igazán nagyon szívesen és örülök, hogy neked is ennyire tetszik a sorozat!:)

   Törlés
 2. kriszty.
  Nagyon köszönöm a /6/. részt. Remek sorozat, nagyon tetszik.

  VálaszTörlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!