sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 7. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Meghoztam a hetedik részt is. Volt két lyukasórám és akkor sikerült lefordítanom a fennmaradó részeket, viszont átnézni és feltöltögetni csak most volt időm. Emellett kompletten elkészítettem a sorozat adatlapján, most már tényleg minden információ megtalálható, képgalériával együtt, valamint így hét rész után úgy éreztem, hogy már ismerem eléggé a történetet ahhoz, hogy megírjam a tartalmát, szóval a sori adatlapján azt is elolvashatjátok. Igyekeztem jól megfogalmazni és néhol beleszőni Hyuk jópofa monológjait. A többi sorozat adatlapját is majd ennek a mintájára fogom megcsinálni, kiegészíteni. A kérdőívet pedig  21-en töltöttétek ki eddig, köszönöm!
Az emberek fontosabbak, mint a pénz.
A tulajdonosnak először meg kell nyernie
a dolgozók szívét, hogy felelősségteljesen
dolgozhassanak.
Megint egy elég elgondolkodtató rész volt ez a mostani szerintem. Az a csapatmunka, amit a takarítóbrigád megvalósított irigylésre méltó, ahogyan az is, hogy Hyuk mindezt, a tanulást csakis értük tette. Én úgy éreztem, hogy bár June-nak megint csak része volt a dolog motivációs részében, de végső soron nem ő volt az, aki erre ösztönözte Hyuk-ot. És ezt June is megmondta Je Hoonnak, aki még továbbra is bizonytalankodik, nem hisz annyira Hyuk-ban, viszont van mikor látszik rajta, hogy legszívesebben segítene neki, megbízna benne - ez is a döntésképtelenségére világít rá, arra hogy nem tud választani aközött, hogy a karrierjét egyengesse, és aközött, hogy arról megfeledkezve Hyuk oldalára álljon. Én már mondtam, hogy emiatt nem hibáztatható, teljesen normális, hogy ennyire nehezen tud meghozni egy ilyen nehéz döntést. És tudom, hogy azt mondtam, hogy nem vagyok vele egészen megbékélve, mert én külső szemlélőként tudom, hogy mi a helyes és nem akarnék és hagynám, hogy abban a cipőben járjak, mint ő, de persze én nem vagyok ebben a helyzetben, szóval könnyen beszélek. De talán most majd az ő érzelmei is elkezdenek kibontakozni, amiatt a kérdés miatt, ami feltett June-nak, csakhogy az a fránya hárítás, meghátrálás megint a képbe jött. Akármennyire is Hyuk-nak szurkolok Je Honnal kapcsolatban azt érzem, hogy igazságtalan lenne, ha June nem tudná meg az egész sorozat alatt, hogyan érez iránta, szóval azért reménykedek egy ilyen hirtelen vallomásban. 
Ami viszont nem igazán tetszett, az Hyuk bátyjához és Je Hoonhoz is köthető. Je Hoon tudja, hogy Hyuk bátyját rossz célok vezérlik, erre meg azt mondja June-nak: "Nem tartja kordában Hyuk-ot, csak alábecsüli őt." Ez nem csak egy egyszerű lebecsülés, amit a kedves mondatai is bizonyítottak, és ezt csak a vak nem látja. Gusztustalan volt, amit a múltban csinált az öccsével, gyomorforgató. Elkövetett egy hibát, ami szerintem ahhoz vezetett, hogy ez megbélyegezte Hyuk-ot az apja szemében. Akkoriban cserben hagyta az öccsét, és amikor az apuk azt mondta, adja fel magát, akkor sem szólalt meg, hogy: "Nem Hyuk volt, hanem én csináltam!" És még van bőr a képén a jelenben így viselkedni. Sokkal inkább hálásnak kellene lennie az öccsének, de persze az ilyen embereket az önzés hajtja és nem veszik észre, nem érdekli őket, hogy így ártanak másoknak. 
A rendőrrel kapcsolatban pedig éreztem, hogy igazam lesz. Tényleg okkal költözött oda, és már kíváncsian várom, hogy milyen cél vezérli. 
A beillesztett kép bal felső sarkában annak a jelentnek egy képkockája látható, ami szerintem a legmeghatóbb pillanat volt ebben a részben, nagyon kedves gesztussal fejezték ki a kollégái a Hyuk iránti szeretetüket, megbecsülésüket és elismerésüket. 
Jó szórakozást a részhez és további szép hetet!
Megfutamodott még mielőtt elkezdte
volna, mert fél. Maga csak egy gyáva,
aki kifogásokat keres, még az 
elindulás előtt.

7. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

4 megjegyzés:

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!