sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 8. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Meghoztam az újabb részt, amivel elérkeztünk a sorozat feléhez. Igazából már a tizedik résznél tart a vetítése, de egy kicsit megcsúsztam vele, így bár a valóságban már csak három hét van hátra a sorozatból,  én még legalább négy hétig fogok dolgozni vele. Örülök neki, hogy most egyedül csak erre fókuszálok, mert idén ez az első sztori egy másik, a Money Flower mellett, ami ennyire magába szippantott, így ebből adódóan nagyon kíváncsi vagyok a végkifejletre és a szereplők életének alakulására.
Nem mintha te lennél a középpontban.
Egyszerűen fogalmazva, olyan vagy,
mint egy eszköz. Te egy dolgozó vagy,
akinek meg kell tennie, amit mondanak
neki. De azt akarom, hogy más legyél,
mint a többi normális dolgozó. Megvan
hozzá a hatalmad, hogy megtedd, 
ha akarod.
Úgy éreztem, hogy a sorozat ebben a részben sem vett lejjebb, sőt, elkezdődött Hyuk személyiségének mélyebb megváltozása. Már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy megváltozott, amikor segített a takarítók ügyében, de az szerintem még önzetlenebb, hogy egy számára vadidegen embernek nyújtott segítséget. Nagy igazságtalanság volt, ami a gyárvezetővel történt, és az még rosszabb, hogy ilyenkor senki nem akar az ember mellé állni, hanem a gazdagok inkább csak örülnek annak, hogy még egy gonddal kevesebbel kell foglalkozniuk. Nagyon sajnáltam a férfit, amiért ilyen drasztikus lépésre szánta el magát, és remélem, hogy Hyuk majd a továbbiakban is segíteni fogja őt.
Picit úgy éreztem, hogy Je Hoon visszahúzza őt, és bár vannak pillanatok, amikor felfigyel Hyuk különös, újfajta viselkedésére, még mindig nem hiszi el, hogy elkezdett más emberré válni. Még úgy sem, hogy erre Hyuk bátyja is felhívta a figyelmét. Végig sejtettem, hogy Je Honnal kapcsolatban van valami a háttérben, és kicsit egyértelmű volt, hogy ez az apjához kapcsolódik, hiszen feltűnő módon rosszallóan viselkedett, amikor az apja olyan odaadóan bánt a főnökeivel. Először azt hittem, hogy csak egyszerűen utálja, hogy apja ennyire alárendelt, de aztán arra gondoltam, hogy ennél biztosan többről van szó, már csak a Je Hoonban hatalmasra nőtt negatív érzések miatt is. És szerintem pontosan ezért nem mert June felé közeledni, mert talán kevésnek érezte magát az efajta boldogsághoz. Most rettentően megsajnáltam őt, hiszen szeressünk bármennyire is valakit, ha nincsen bátorságunk felvállalni az érzéseinket, tehetetlenek vagyunk. De ez egyelőre még csak találgatás a részemről, később biztosan kapunk majd konkrét magyarázatot a tetteire és az érzéseire. 
Ebben a részben rendőrünk ismét szerepelt pár képkockára a légiutas-kísérővel, amin rendesen nevettem, és  nagyon örültem, hogy a céges dolgok mellett a részükről és a másik pár részéről végre komolyabban megjelent a romantika. A vége borzasztó aranyos volt.
Jó szórakozást a részhez!
Mostanáig meggondolatlanul jártam el,
kihasználva az apám erejét, és úgy
használtam azt, ami az apámé,
mintha az enyém volna. Én csak
egy chaebol fia vagyok, aki egy senki.

8. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a 8. részt :) Nekem is nagyon tetszett :) ::)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves novcsi6!
   Igazán nagyon szívesen, és ennek nagyon örülök, én is imádom!:)

   Törlés
 2. KRISZTY. Köszönöm. Ez a rész is nagyon jó volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Nagyon szívesen és egyetértek veled!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!