sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 9. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Itt is vagyok a kilncedik résszel. Miközben feltöltögettem a feliratot és a videót elolvastam mindenhol az összes hozzászólást, amikre majd feltétlenül válaszolni is fogok. Valamint korábban egy picit félreszámoltam magamat, mert a sorozatnak a jövőhéten lesz vége nem pedig az azt követőn, és így már nem nagyon hiszem, hogy utol tudnám érni, de túlzottan szerencsére nem is vagyok vele lemaradva. És ha minden igaz, akkor jövőhéten kezdődik a Doubtful Victory, amit már alig várok. Még a héten hozni fogok róla egy bejegyzést az eddigi információkkal.
Nem egyszerűen azért fogom az
alvállalkozó pártját, hogy megsértsem
a vállalat szabályozást. Hosszú ideje
dolgoztak a cégünkkel. Nem kellene
legalább segítenünk neki fedezni
a veszteséget? Nem hagyhatjuk,
hogy valaki meghaljon a mi 
nyereségünk kedvéért. Mi nem 
vagyunk ilyen szörnyetegek, ugye?...
...Ha ragaszkodunk a dzsungel 
törvényéhez és öszezúzunk midenkit,
és megszabadulunk mindenkitől,
akkor m fog maradni a végén?
Két nagyon fontos dologra derült fény ebben a részben, amik más-más szinten kapcsolódnak Hyukhoz. Már korábban láthattuk és én is írtam róla, hogy Je Hoon biztosan az apja miatt is viselkedik így, ami nem volt feltétlenül magyarázat arra, hogy miért is rideg Hyuk-kal. De most ez is kiderült és én teljesen meg tudom érteni őt, Hyuk-ot meg sajnálom, mivel nem ő csinálta, csak magára vállalata valaki más tettét. Kíváncsi vagyok, hogy vajon kiderül-e, és ha kiderül ki mit fog tenni és gondolni erről az egészről. Szerintem legfőképp Je Hoon és az elnök véleménye lesz a legdöntőbb ebben a kérdésben, mert lássuk be mindkettejük kapcsolata másként alakult volna Hyuk-kal, ha tudták volna az igazságot.
És ez a sorozat másik szálára is igaz némiképp. Ha June tudta volna az igazat az apjáról, nyílván más életet választott volna magának. Egy kicsit ezért kapcsolódik itt is Hyuk az eseményekhez, mert a srác bátyja felhozott June-nak egy feltételezést, ami persze nem igaz, de megrengette a lány egész világát. Főként az, hogy ezt megtudta az apjáról - amiben szerintem valami akkor is bűzlik. Ha nem így lenne, akkor az alvállalkozó nem zárkózott volna el így attól, hogy elmondja a lánynak, mi történt régen az apjával. Nem hiszem, hogy itt csak kenőpénz elfogadásáról van szó. 
Az a jelentet, ahol Hyuk-kal a jelenben és az apjával a múltban együtt evett, bár szomorú volt, de engem egy kicsit mégis megmosolyogtatott, hogy a két idősíkban pontosan ugyanúgy történt minden. Körüllengte őket a szomorkás aura, miközben ráment ettek és a két férfi azt mondta: "Mit csinálsz? Egyél." És akaratlanul is összehasonlítottam ezt a két jelentet a Byun család étkezésével; ég és föld volt a kettő. Míg az egyik (azaz kettő) tiszta és őszinte volt a maga szomorú módján, addig a másikban megint csak ment az észjátszás, dicskvés - bár most a család legtöbb tagja már elkezdte elismerni Hyuk-ot. Egy kicsit meglepődtem, hogy Hyuk ilyen nyíltan beszélt a bátyjával, kerek percet megmondta neki, hogy nem érti, miért tartja olyan nagyra a családjukat. Ebből is látszik, hogy máris mennyit fejlődött a személyisége.
 Jó szórakozást a részhez!
Hyuk. Követni foglak és adok neked
egy kis időt. Hogyan találkozhattunk
így? Ha a találkozásunk sorszserű,
mint ahogyan mondod, akkor mi
lehet ennek az oka?

9. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

2 megjegyzés:

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!