Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
friss hírek

OPENLOAD HELYETT DRIVE, INFÓK

Műfajok: OPENLOAD DRIVE  HÍREK  

Halihó! Nem is olyan régen kaptam egy kedves nézőtől hibajelzést az openloaddal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy nem jelenik meg a felirat a videón. Rögtön utána is néztem. Én mindig ellenőrizni szoktam minden feltöltést, mielőtt közzétenném, viszont nekem megjelenítette előzőleg a szóban forgó sorozat 12. részén a feliratot, ahogyan most is, de visszanéztem a Revolutionary Love összes oda feltöltött részét, és hiába jelzi ki, hogy csatolva van hozzá a felirat, egyszerűen nem jeleníti meg nálam sem - kivéve a 12. résznél. Igazából korábban már volt példa ilyen jellegű hibára, ezért úgy döntöttem, hogy openload helyett, mostantól inkább a drive-ot fogom használni. 
Tehát az ilyen hosszabb, egy vagy annál több órás sorozatok részeit fel fogom tölteni drive-ra, ahogyan időm azt engedi. A rövidebb, részenként fél órás sorozatok továbbra is feltöltésre kerülnek indavideóra, de mivel a múltkor volt az a probléma, hogy sokak munkája letörlésre került, fel fogom őket majd tölteni drive-ra is, hogy mindenképpen online is nézhető legyen. Azonban mivel már a Love Is Drop by Drop fordításában több mint harminc részig jutottam, úgy gondolom, hogy azt időpocsékolás lenne átöltögetni drive-ra, hiszen azon égetett felirat van, szóval azzal openloadon sem lesz próbléma. A további részeket azonban abból is majd drive-on tudjátok megtekinteni, tehát az indavideó mellett teljesen áttérek erre a megoldásra.
Egyelőre még nem volt időm arra, hogy a Revolutionary Love minden egyes részét feltöltögessem, lecseréljem a linkeket, jelenleg csak a legutóbb lefordított, azaz a 12. rész tekinthető meg ott, aminek a linkjét ITT megtaláljátok. Igyekszem majd az összes részt feltölteni, szóval a sorozatok adatlapján is változni fognak az online megnézhetőség linkjei az elkövetkezendő napokban, úgyhogy senki se lepődjön meg, ha esetleg nem talál linkeket.
A fordításokkal kapcsolatban is mondanék néhány információt a felmerülő kérdések miatt. Korábban már mondtam, hogy mielőtt bármelyik más sorozattal foglalkoznék, előtte be szeretném fejezni a Revolutionary Love-ot, amiből már csak nágy rész van hátra. Reményeim szerint a 13.-at ma vagy holnap fogom is tudni hozni, jövőhéten pedig szeretném az egészet kompletten befejezni. Sokan vannak azok, akiket a Love Is Drop by Drop fordítása érdekel és folytatni is fogom még ebben a hónapban a Ms. Perfecttel együtt és érkezni fog a Doubtful Victory folytatása is még decemberben. 
Ha adódna még kérdésetek, kérdezzetek bátran, akár itt az oldalon komment formájában vagy chaten, e-mailben és akár facebookon is. 
További szép estét!


4 megjegyzés:

 1. Kedves KRISZTY Köszönöm !!!!!!!!! már nézem is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Nagyon szívesen és jó szórakozást hozzá!:)

   Törlés
 2. Nagyon jóóóóó. Várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Holnap este vagy éjfél után mindenképpen érkezik a folytatás.:)

   Törlés