Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   
sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 34-35. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Hűha, jó rég volt már ehhez a sorozathoz felirat. Egy kicsit tartottam attól, hogy talán nehéz lesz ismét hozzászoknom, felidéznem hol járunk a történetben, de szerencsére ilyesmiről szó sem volt. Amint elkezdtem a felirat sorai között barangolni, de főként mikor elindítottam a videó képkockáit, mindenre emlékeztem, mintha soha nem is szüneteltettem volna a sorozatot. Remélem, ezzel ti is hasonlóképp vagytok, mert valóban tényleg régen volt már ennek a sorinak folytatása, de most még az év vége előtt úgy döntöttem, hogy mindenképpen jelentkezi szeretnék a 34. és a 35. epizóddal. Hozni fogok majd infókat - jó nagy csokorban - mindennel kapcsolatban, de az valószínűleg a jövő év elejére tolódik. Ott viszont sok fontos dologra ki fogok térni, mind a szavazásokra, a kérdőívre - amire csak holnapig várom már a válaszokat -, a fordításokra, amihez kapcsolódni fog majd egy szavazás is.
A két rész az erre a sorozatra jellemző rózsaszín buborékban lubickolt. Ebben kicsit hasonlít a Revolutionary Love-ra, hiszen ott is játékosan, könnyeden hozták többnyire a nézők tudtára a dolgokat. Nem is éreztem mennyire hiányzik nekem ez a sorozat, amíg el nem kezdtem a 34-es rész fordítását. Szeretem az olyan sorozatokat, amikben nagy a család, sok örömön és egyben bánaton tudnak osztozni és egymást támogatni, bátorítani, mint ahogyan most is tették az apuka nyugdíjazási ünnepségén. Ami még különösen tetszett az a recepteskönyv téma volt, hogy mennyire féltékennyé tette Woo Hyuk-ot, ezért rögtön ő is kölcsön akarta kérni. Aztán a kocsiban elkezdett gondolkodni egy későbbi jelenetben, amikor is rájött egy nagyon fontos dologra az érzéseit illetően. És kedvenc "Woo-párosom" életében is zajlanak az események, ugyanis megvolt az első csókuk, ami csak véletlenül csattant el, és kíváncsian várom, hogyan fognak erre az emlékezetes pillanatra majd később visszaemlékezni. Jó kis két rész volt, már alig várom, hogy folytathassam a fordítását, de előtte még jelentkezni fogok az ígért Doubtful Victory második részével, és jövőhéten Ivonnal befejezzük a Money Flower első részének fordítását is. Azután pedig ismét Love Is Drop by Drop fog érkezni egy ideig, egészen az 50. részig. Mindig más és más sorozatra fogom tenni a hangsúlyt, ameddig azt a bizonyos szavazást meg nem tartom, de erről majd később. 
Jó szórakozást kívánok a részekhez és boldog újévet kívánok!

34. rész:  letöltés: videó | felirat

         online: inda | google drive

35. rész:  letöltés: videó | felirat

         online: inda | google drive

4 megjegyzés:

 1. Most éppen nem látszik, de ugrálok örömömben. nagyon szépen köszönöm az újabb részeket.♥♥♥ Boldog Új Évet kívánok!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves csilla 0602!
   Igazán nagyon szívesen. Számomra öröm, ha ekkora örömet tudtam okozni neked a sorozat folytatásával. Hamarosan hozni fogom a következő részeket, vélhetően még a héten. Neked is boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok!:)

   Törlés
 2. Drága Kriszty!
  Ezt a hatalmas meglepetést,annyira megörültem,hogy nem is tudtam
  azonnal írni Neked,mert látnom kellett.Azért már alakulnak a dolgok,hiába elég nagy a család,ezért minden lassúbb,mint egy 16-20 részes sorozatnál,de ez nem kritika,tökéletes úgy ahogy van :D Köszönöm,hogy lefordítottad és újra nézhettem őket,mert tényleg jó kis sorozat ez is.Már csak egy nap és 2018-at írunk.Kívánok Neked minden jót az Új Évben,sikerüljön amit szeretnél!!! <3

  http://bestanimations.com/Holidays/NewYear/happy-2018-colorful-fireworks-gif-image.gif

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Igazán nagyon szívesen, örülök, hogy meglepetést és örömöt tudtam neked okozni a részekkel. Nekem is jól esett végre ezt a sorozatot is fordítani, mert nagyon hiányzott. Ebben teljesen igazad van, sokkal lassabb a hangvétel, de ettől függetlenül nem érzem monotonnak és a lassú kibontakozás ellenére is van benne izgalom. Neked is boldog, sikerekben és örömökben gazdag új évet kívánok!:)<3

   Törlés