sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 12. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Így télapó napjának alkalmából meghoztam a sorozat 12. részét! Szerettem volna még a múlthéten befejezni és kitenni, de sajnos sikerült lebetegednem, így csak ma tudtam elkészülnöm vele, mert szerencsére már jobban vagyok. Igyekszem befejezni a sorozat fordítását, már csak négy rész van hátra, éppen ezért a héten megpróbálok még egyet hozni, és jó lenne jövőhéten kompletten meglenni vele. Nem tudom, hogy ez menni fog-e, de ha nem jön össze a teljes befejezés, attól függetlenül két rész biztosan érkezni fog. És ha teljesen megvagyok, akkor végre a többi sori fordításával is fogok tudni foglalkozni.
"June, mi az álmod?"
Az álmom? Soha nem gondoltam
még rá. Azt tudom, hogy mivé
nem akarok válni. Szóval még 
soha nem gondolkoztam azon,
hogy hogyan akarok élni...
...June. Ha nem találkoztam volna
veled, hogyan tölteném a napomat?
June. Ha nem lennél itt, hogyan
élnék holnap?
Ebben a részben Hyuk és Je Hoon voltak a szálak fő mozgatórugói. Hyuk próbálta tisztázni magát a vád alól, igyekezett először kideríteni ki a tettes, majd pedig megoldást találni a történtekre. Én igazából elolvastam egy angol oldalon - amit sürűn követek - az egyik sori néző véleményét, aki Hyuk bátyjával kapcsolatban nem volt teljesen elégedett a végén, mert úgy érezte nem bűnhődött meg eléggé a tettéért. Egyelőre nem nagyon akarok belemenni ebbe a dologba, hiszen én sem láttam még a maradék részeket, enélkül pedig ostobaság lenne véleményt alkotni, viszont annyit muszáj ezzel kapcsolatban megjegyeznem, hogy én  kicsit örülnék neki, ha Hyuk nem állna bosszút rajta. Természetesen megérdemelné meg minden, de akkor talán főhősünknek nem lenne tiszta a lelkiismerete, és akkor ő is elkövetné azt a hibát, amit a bátyja: ártana a saját vérének. Szóval tényleg kiérdemelné, hogy ő is elveszenvedje ugyanazt, csak egy részről meg veszteséges is lenne. De persze, hogyha valami hülyeséget tenne, amiért börtönbüntetés járna, és nem Hyuk állna mögötte, akkor teljesen jogos volna. Arra gondolok, úgy lenne minden kerek, ha Byun Hyuk-ban nem lennének rossz érzések a családja iránt a történet végére. De hát ezt majd meglátjuk az utolsó négy részben, amit én személy szerint izgatottan várok.
Ebben, azaz a 12. részben Je Hoont nagyon sajnáltam. Amikor June odament hozzá és megkérdezte azt a bizonyos dolgot, ő teljesen beleélte magát, azt gondolhatta, hogy végre valami jó történik vele, mégpedig úgy, hogy neki nem kell kilépnie abból a komfortzónából, amit magának alakított ki, és ami állandóan arra készteti, hogy csak egy helyben toporogjon és a boldogságáért ne tegyen semmit. Úgy éreztem, ha most tényleg bekövetkezett volna, amire vágyik, akkor megnyílt volna June és talán még Hyuk felé is. Valamit megváltoztatni tényleg nem könnyű, ezt az egész rész hűen tükrözte mind Hyuk, mind pedig Je Hoon szemszögéből. Hyuk végül megoldott egy problémát, de felbukkant egy másik a relytéjes BS cég személyében, amiről annyit lehet tudni, hogy Min úr a báb vezetője, ami már önmagában is elárulja, hogy sötét dolgok vannak a háttérben. Ehhez pedig kapcsolódik kedvenc rendőröm is, aki ezzel a céggel kapcsolatban már kérdezősködött Je Hoontól. 
Hozzá kapcsolódóan sajnáltam a légiutas-kísérőt is, azonban Je Hoon őszinteségét csak díjazni lehet, hiszen nem játszott a nő érzéseivel, hanem elmondta neki, hogyan is érez valójában és ezzel a rendőr karjaiba lökte a nőt - Jipi!!:) Olvastam azt is, hogy sokan úgy érzik, hogy a Hyuk és June között lévő kapcsolat nagyon lassan bontakozik csak ki. Hát igazából szerintem ez így van rendjén, és pont ettől olyan szép, hogy kellemes, nem erőszakos, hanem lágy szerelmi szál fog kialakulni belőle. Nekem semmi problémám sincs ezzel a dologgal, de hát ízlések és pofonok.
Jó szórakozást ehhez a részhez is!
Semmit sem tudsz megváltoztatni
anélkül, hogy küzdenél ellene.
Ha meg akarod változtatni a céget,
akkor harcolj és nyerj, kezdve
a testvéreddel. Majd azután
alkudozom veled.

12. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: openload

8 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon szépen köszönöm a 12. részt Nektek :) ::d

  VálaszTörlés
 2. Szia KRISZTY nézném az "online: openload" de nincs magyar felirat.
  lehet javítani? Köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert nekem kiírja, hogy van magyar felirat és meg is jeleníti. De Ivon, a fordítótársam már jelezett egy ilyen jellegű problémát, és azt mondta, ez vele is sokszor előfordult már, hogy hiába csatolta a feliratot, az nem jelent meg openloadon és velem is előfordult már. Egyelőre nem tudok a hosszabb sorozatokra feliratot égetni, mert a gépem már nagyon régi és túlforrósodik majd kikapcsol, amikor ezekre a hosszabb sorozatokra akarok ráégetni feliratot. Ezért ezt az ideiglenes megoldást találtam ki, ameddig nem tudok új gépet venni, viszont mivel már többször is akadt vele gond, megpróbálok majd kigondolni egy másik megoldást.:)

   Törlés
 3. KRISZTY köszi a gyors választ.
  Próbáltam a sb.-n is de ott is valami gigszer van. Error 502. süket az egész.
  Majd holnap próbálom. Mára ennyi.
  Jó éjt!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Kitaláltam egy megoldást erre az openloados problémára. Arra gondoltam, hogy mostantól majd drive-ra teszem fel a részeket, majd holnap teszek egy próbát és meglátjuk.:)

   Törlés
 4. Szia KRYSZTY. drive az biztos jó lesz, Vajandi igy rakja fel a sorikat.
  Várom a próbálkozást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Akkor biztosan működni fog, szerintem is jobb hosszútávú megoldásként. Már fel is töltöttem a legutóbbi részt drive-ra, megtalálod a linkjét a blog új bejegyzésében.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!