sorozat felirat

REVOLUTIONATY LOVE 13. RÉSZ

Műfajok: ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK  

Elérkeztünk a sorozat 13. részéhez, ami azt jelenti, hogy már csak három rész van hátra a történetből. Már most nagyon hiányzik ez az egész a még el nem készült részek feliratainak ellenére is, mert nagyon a szívemhez nőtt a sztori, ahogyan a karakterek is. Valószínűleg nem fogom tudni hozni a jövőhéten az utolsó három részt, hanem lehetséges, hogy a 16. majd csak a rákövetkező héten készül el, de meglesz.
- Hyuk. 
- Igen?
- Mi az álmod?
- Nekem?
- Hogy ne legyek olyan, mint apa.
- Nekem is.
Mindig azt érzem ennél a sorozatnál, hogy tartalmasak a részek, még úgy is, hogy olyan hatalmas nagy sztori nem áll az egész mögött. De megint sok fontos jelenetet kaptunk, kezdve Je Hoon és Hyuk összefogásától, Hyuk és a bátyja szóváltásán át, egészen egy múltban történt titok felfedéséig. Annak ellenére, hogy az első említett dolog kicsit eltörpül a többi mellett, jó volt látni, hogy a két fiú összefogott egymással, hogy elérhessék azt a bizonyos közös célt, mind a June-nal történtek, mint pedig a rész végén adódó incidens kapcsán.
Elképesztő volt, ahogyan Hyuk fellépett a testvére ellen és konkrétan megparancsolta neki, hogy hagyja békén Je Hoont, aki akkor még nem tudta az igazságot a múltról. És a visszaemlékezés a két testvérről a gyerekkorukból is elgondolkodtató volt. Azt mondták, hogy nem akarnak olyanná válni, mint az apjuk, és Hyuk felhívta a bátyja figyelmét arra, hogy vészesen közel jár ehhez a dologhoz. Hát én úgy vagyok vele, hogy már olyan, mint az apja, és ha, amit az öccse mondott, nem hatott rá, akkor már  semmiképpen sem menthető, ami a tetteiből is tökéletesen kivehető. Bizonyos szempontból szerintem rosszabb is, mint az apja, hiszen a saját vérének árt, viszont az apjuk is képes volna az egyik fiának hátat fordítani, mégpedig annak, aki ennek az egésznek a végén vesztesként végzi. Ha nem volna az anyjuk láthatóan ennyire kedves ember, nem tudnám mivel magyarázni, hogy miért van Hyuk-nak ilyen jó lelke. Hiszen képes volt magára vállalni a múlt sérelmét valaki más helyett - tudjuk ki helyett -, és éveken át eltűrni, hogy őt hibáztatják olyasvalamiért, amit nem követett el. És az, aki a leginkább neheztelt rá, az a személy jelentette neki a legjobb barátot. Nem is mondok többet, mert már ennyiből is kivehető a sorozat egyik legfontosabb pillanata.
Jó szórakozást, hamarosan megint jelentkezem!
ui.: ez a rész már drive-on elérhető online! (csatolt felirattal)
- Miért tartotta mindvégig titokban?
Miért hagyta, hogy gyűlöljem az
elmúlt 11 évben? Miért hagyta
minden alkalommal, amikor
hibáztattam? Hyuk, miért nem
mondta el, hogy a bátyja tette?
- Mert sajnáltam. A bátyám, 
az apám, és még az anyám is
megnehezítették a te és az apád
életét. De senki sem kért illően
bocsánatot, ezért sajáltam.
Ezért pedig még rosszabbul
éreztem magamat a történtekért.
Ezért... Sajnálom, barátom.
De te a barátom vagy.

13. rész:  letöltés: videó | felirat
              
              online: google drive!

2 megjegyzés:

 1. Szia KRISZTY. Köszönöm, ez a rész is nagyon jó, a vége tiszta izgalom.
  A drive nagyon jó, telcsin tudtam nézni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen!:) Valóban nagyon izgalmas volt, rossz is volt, hogy nem volt hajnalban már több erőm, hogy fordítsam a következő részt, mert engem is nagyon felcsigázott. Igazán? Ennek nagyon örülök, jó hogy végül megoldódott ez a probléma, már a többi részt is elkezdtem drive-ra feltöltögetni.

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!