Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. január 14.

Szép estét mindenkinek! Itt is van a Doubtful Victory következő két része. Most ebből is és a Love Is Drop by Drop-ból is sikerült kifogni két idegesítő befejezést. Mind a két sztoriban nagyon izgalmas volt a zárójelenet, így kicsit most dilemmában vagyok, hogy mit is fordítsak, mert minden borzasztóan érdekel. Lehet majd kihúzom a kalapból vagy valami, mert tényleg nem tudok dönteni.
Nekem elképesztően tetszik, ahogyan a részek végét lezárják, mármint az utolsó képkocka, aminek olyan hatása van, mintha az élő karaktereket számítógéppel megrajzolták volna, ez kicsit eszembe juttatja a "W" című sorozatot. Zseniális és szép megoldás.

Sokan azt írják ezzel a sorozattal kapcsolatban, hogy nagyon titokzatos, és hogy általában más a sorozatok elejéből le lehet szűrni, hogy tulajdonképpen miről is van szó, de itt értelmetlen a találgatás - ezért duplán örülök, hogy fordítom, mert néha jó egy kis titokzatosság.
A múltról ebben a két részben nagyon sokat tudhattunk meg. A készítők a tudtunkra adták, hogy a főhőst és barátját szépen besározták, rájuk kentek egy gyilkosságot, miközben ők semmit másról sem tehettek, minthogy rosszkor voltak rossz helyen, és én még azt is megkockáztatom, hogy Jong Sam rossz emberben is bízott meg. Nekem az a nyomozó egyáltalán nem tetszett, valamiért rossz érzésem van vele kapcsolatban. Ddak Ji fiatalkori énje nem jött be annyira, felnőttként viszont imádom, már most kijelenthetem, hogy ő a kedvenc mellékszereplőm ebben a történetben. Érdekes a megoldás, én személy szerint imádom az olyan sztorikat, ahol a főhősnek problémákkal kell szembenéznie, miközben apránként rájön, hogy valójában mi is játszódik le a háttérben. Biztos vagyok benne, hogy a rendőröknek is benne volt a kezük a dolgban, mert konkrétan verték azért a két srácot, hogy magukra vállalják a gyilkosságot - és sajnos elérték a céljukat.
Mindenkinek nagyon jó szórakozást ehhez a két részhez is!

2 megjegyzés:

 1. Kedves KRISZTY!
  Köszönöm az új részeket. Kegyetlen volt mikor a két srácot verték, akkor egy résnyire becsukta a szemem, de mostmár tudom miért vannak börtönben. De még kérdés hová lett a rendőr aki párt fogásba vette, kik üldözik. De majd kibontakozik az esemény, van még hátra vagyis előttünk, 36 rész. Várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen! Valóban borzasztó volt végignézni, már csak azért is, mert azért verték őket, hogy rávegyék a két srácot, hogy mindent magukra vállaljanak. Igen, ez engem is nagyon érdekel, én arra gondolok, lehet, hogy megölték. Igen, még sok rész van hátra, de a héten, legkésőb jövő hét elején, a terveim szerint hozom a következő hatot.

   Törlés