Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. január 31.

Halihó! Hosszabb ideig tartott most a fordítás, mint általában. Egy kicsit én magam is sorozatoztam, hogy kikapcsolódjak, magamat is szórakoztassam nézőként, de végre elkészültem a Doubtful Victory következő négy részével. Időközben az is eszembe jutott, hogy teljesen megfeledkeztem, még a tavaly indított kérdőív eredményét közzé tenni, úgyhogy igyekszem ezt a lemaradást pótolni. A héten egyébként - reményeim szerint - még jelentkezi fogok, csak ezúttal majd a Love Is Drop by Drop 40. és 41. részével.
Az első két dolog, ami eszembe jutott ennek a négy résznek a fordítása során a következő:
először is; minden rész olyan király, mert lendületes, mindegyikben van valami izgalom, és nagyon remélem, hogy mindez ki fog tartani a sztori végéig és nem laposodik el.
másodszor pedig: Kim Jong Sam bár ügyes, töretlenül próbál harcolni azokkal az emberekkel, akik meg akarják ölni, mégis van egy olyan oldala, ami emberivé teszi. Esetében ő egy szegény, börtönből "megszökött" rab, aki nem áll egy súlycsoportban az ellenfeleivel, azaz a pénzes ipsékkel. Szóval tökéletesen lefestik, hogy bár igyekszik, mégse tekintélyes személy, aki képes megvédeni magát, és a kisöccsét. Akiért ráadásul még térden állva is könyörgött, azért hogy ne essen bántódása. Ez is azt mutatja, hogy mit meg ne tenne egy ember a szeretteiért, ha olyanok ellen kell küzdenie, akikről jól tudja, hogy tehetetlen velük és a pénzükkel szemben. Ddak Ji pedig tuti tudja, hogy van valami a háttérben, vagy hát nem tudom. Mindenesetre már Jin Jin Young-ban is tudatosult, hogy valami nincs rendjén. Én továbbra is érdekesnek tartom a másik szálat is, a pénzes balhén kívül, kíváncsi vagyok, ki volt az, aki megölte azt az öt embert, bár egyérleműnek tűnik, hogy Eun Bi támadója az elkövető.
Jó szórakozást ezekhez a részekhez is!

6 megjegyzés:

 1. Szia KRISZTY!
  Köszönöm az újabb részeket. Volt izgalom bőven, gördültek az események. nem laposodnak el a részek. Remélem igy lesz a végéig. Nyitott maradt, most is a befejezés. Nagyon várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen!:) Tényleg igazán izgis részek voltak, én személy szerint annak nagyon örülök, hogy Ddak Ji-ről nem feledkeztek meg, hanem jobban belevonták az eseményekbe, és nem csak amiatt kapott fontos szerepet, hogy a húgát elrabolták. (Bár az sis rossz dolog, hogy őt magát is elrabolták.) Én is nagyon remélem, hogy marad ez a tempó és izgalmasság. A folytatás peedig a héten érkezik.

   Törlés
 2. Szia!
  Köszönöm az újabb részeket! Nagyon izgalmas befejezésre számítok. Várom hogyan folytatódik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Anikó!
   Igazán nagyon szívesen!:) A folytatás a héten érkezik!

   Törlés
 3. Köszönöm szépen.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Darinka!
   Igazán nagyon szívesen!:)

   Törlés