2018. január 10.Meghoztam a Love Is Drop by Drop következő két részét. A héten még érkezni fog a Doubtful Victory folytatása, a jövőhéten pedig a Ms. Perfect-tel fogok foglalkozni.
A többihez hasonlóan ez a két rész is nagyon szuper volt.
Bár kicsit meg kell mondjam, hogy meglepődtem Woo Hyuk döntésén. Tudom, hogy gazdag, és hogy a gazdagok nehezen mondanak le arról, amilyük van, de megdöbbentett, hogy ilyen hamar eldöntötte és közölte Bang Wool-lal. Bár igaz, ami igaz, az érzései ettől még nem múltak el a nő iránt - ami nem is meglepő, mert ha így lenne az azt jelentené, hogy nem is szereti igazán. Azonban ugye biztos, hogy ez nem így van, már csak a gesztusaiból, a tetteiből ítélve sem. Aranyos jelenet volt, amikor segített a nőnek cipelni a fiát és érezni kezdett valamit, amikor a fiú a karjaiban volt. És bár sajnálom, hogy Bang Wool egyelőre nem viszonozza a vezérigazgató érzéseit, de teljesen megértem, hiszen van egy fia, akit védenie kell, felnevelnie, és akinek az apját egyetlen egy férfi sem képes pótolni, legyen az akármilyen jó is. A másik oldalon pedig ott van Woo Hyuk, aki mint kiderült, úgy érzi, hogy egyáltalán nem szerencsés a szerelemben, és most, hogy találkozott azzal a nővel, aki igazán megdobogtatta a szívét, mégis le kell róla mondania. A végét illetően pedig én nem csodálkozom, szerintem Woo Hyuk-ban már érett ez a dolog Chae Rinnel kapcsolatban, és szerintem nagyon jól döntött. Összességében remek két rész volt, én személy szerint egyre jobban élvezem a történtet.
Mindenkinek jó szórakozást hozzá!
iu.: indavideóra felkerült a 32. rész javított változata, mert férült fájlnak írta és nem játszotta le.

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm az áldozatos munkádat, és várom a további részeket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves nonton drakor!
   Igazán nagyon szívesen!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!