sorozat felirat

 LOVE IS DROP BY DROP 36-37. RÉSZ

Műfajok: MELODRÁMA ROMANTIKUS  

Halihó mindenkinek! Megérkeztem a sorozat következő két részével, amik nagy izgalmakkal kecsegtetnek. De mielőtt még pár mondatban leírnám a véleményemet ezzel kapcsolatban, megosztanék pár közérdekű információt (amit majd a facebook csoportba is kiteszek, hátha valaki nem olvassa ezt a bejegyzést); az oldal a héten dizájt cserél, azonban ez időre szokás szerint nem fogom bezárni, valamint még 31-én lezártam a kérdőívet, így már nem tudjátok kitölteni, és hamarosan hozni fogom az eredményét, valamint az ígért bejegyzést az átalakítás után, amiben szó lesz a tavalyi évről és sok-sok információról az idei évvel kapcsolatban.
"Hűha" és "Váó" ez a két szó az, ami legelsőnek eszembe jutott miután megnéztem, lefordítottam ezt a két részt. Nekem messze ez tetszett eddig a legjobban, mert a sorozat elérkezik egy nagy fordulóponthoz, és szerintem a bejegyzéshez csatolt képecskék elég beszédesek ezzel kapcsolatban. Elkezdődött, amire már olyan régen vártam/vártunk, a szerelmi háromszög körül forrósodni látszik a talaj, de természetesen sorozathoz illően a dolgok nem mennek olyan gördülékenyen, hogy rögtön boldogok legyenek főhőseink. Ahogyan facebookon is írtam Woo Hyuk nem csak az érzelmeit tisztázza teljes mértékben magában, majd adja azt a másik fél tudtára, hanem még meg is tud valamit Bang Wool-ról, pontosabban az életéről és annak körülményeiről. Egyelőre az még nem derült ki teljesen tisztán, hogy mit is gondol erről a bizonyos dologról, örül-e neki vagy sem, mik pontosan a szándékai, legmélyebb gondolatai, de látszólag lesújtja ez az egész. 
Sang Chul nekem nagy kedvencem, és nagyon sajnáltam őt, amikor rádöbbent arra, mi is folyik körülötte. És azt is borzasztó volt végignézni, hogy Woo Hyuk pont neki mesélte el - persze úgy beállítva, mintha az egész egy barátjával történt volna meg -, ami történt vele, ahogyan érez, miközben maga Sang Chul is szerelmes Bang Wool-ba. Persze Sang Chul rögtön tudta merről fúj a szél, tisztában volt vele, hogy itt bizony nem egy barátról, hanem magáról a vezérigazgatóról van szó, és közölte vele a véleményét.  
Érdekes így megfigyelni, hogy röpke két rész leforgása alatt mennyire elbillent a mérleg a karakterek kapcsolatait illetőleg. Woo Hyuk lépése és Sang Chul rádöbbenése mellett, ott volt Han Chae Rin is, aki próbálta behízelegni magát Woo Hyuk családjának, és ennek eléréséért két dolgot is tett: az egyik az volt, amikor a kocsiban ült Woo Hyuk-kal és egyik pillanatban még rossz véleménnyel volt egy filmről, a másikban meg már - amikor Woo Hyuk elmondta, hogy ő szereti és, hogy a film dala mindig megsirattja - megváltoztatta az álláspontját. A másik dolog pedig, hogy meghívta vacsorára Woo Hyuk-ot, annak nővérét és a bácsikáját, azzal a céllal, hogy "bemutatja őket egymásnak" - közben végig tisztában volt azzal, hogy ők már régen ismerik a másikat. És a vicces az, hogy akármit is tett Chae Rin, csak még távolabb került Woo Hyuk-tól, hiszen az ő szíve már foglalt. Szóval alakulnak itt a dolgok, én pedig már kíváncsian várom, hogy Woo Hyuk vajon ostoromolni fogja-e Bang Woolt vagy sem, Sang Chul tesz-e valamilyen előrelépést, hogy ő csaphasson le a nőre a vezérigazzgató előtt, és hogy mit fog szólni ehhez az egészhez Chae Rin.
Jó szórakozást kívánok!


36. rész:  letöltés: videó | felirat

         online: inda | google drive

37. rész:  letöltés: videó felirat

         online: inda | google drive

4 megjegyzés:

 1. Drága Kriszty!
  Ahogy ígérted is gyorsan itt van az újabb két rész
  amit nagyon,nagyon köszönök Neked.Valóban nagy öröm már,
  hogy Woo Hyuk rájön van azért valaki aki megdobogtatja
  a szívét,ha az ugye nem is az övé :) de még a sorozat
  negyede körül járunk,így biztos lesz még min izgulni.
  Chae Rin viszont annyira rámenős,hogy az már beteges és
  érdekes mennyire rátermett ügyes mindenben,ezért van oda
  érte W.H.anyukája is,de amikor a gázolásáról van szó,
  tehetetlen kisgyerekké változik és rohan a mostoha anyjához,
  hogy oldja meg.Úgy,hogy lesz még itt izgalom miatta.
  Az információdat pedig kíváncsian várom,az új arculattal együtt <3
  Gyönyörű napot ma is:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Először is ne haragudj, hogy csak most válaszolok, kicsit elrontottam valamit a bejegyzések kódolásával a nagy átalakítás közepette. Igazán nagyon, nagyon szívesen! Igen, ennek én is borzasztóan örülök, olyan jó látni, hogy elindult ez a folyamat. Amikor korábban láttam a sorozatról videókat, és amikor volt a sztori bevezetője, olyan kíváncsi volt, hogyan fog ez a szerelem alakulni, vajon ki szeret bele kibe, ki fog harcolni kiért, és annyira szuper, hogy Woo Hyuk az - mármint a harc részét leszámítva, mert ugye az még nem derül ki. Szerintem is renegteg miatt kell még majd izgulni, már csak Chae Rin akaratos személye miatt is. Tényleg, erről egy kicsit meg is feledkeztem; vajon mit fog tenni, amikor kiderül, hogy elgázolta Bang Wool apját és hogyan fog kiderülni? Most már ez foglalkoztat a leginkább. Azt hiszem hiszem most már kész van a dizájn, az információ pedig valószínűleg holnap vagy ma késő este fog érkdezni. Gyönyörű hétvégét kívánok neked!<3

   Törlés
 2. Köszönöm szépen.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves hexenmeister30!
   Igazán nagyon szívesen!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!