Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. február 19.

Halihó! Megérkeztem a sorozat következő négy részével, amik nem kicsit csapták ki nálam a biztosítékot. Sajnálom, ha mostanában kicsit lassabban haladok a fordítással a megszokottnál, igyekszem minél gyakrabban frisseket hozni. Valamint a jövőhéten hozni fogom a kérdőív eredményét is, csak mielőtt kiteszem szeretnék utánanézni az érdekesebb sztoriknak, hátha megtetszik valamelyik annyira, hogy a későbbiekben esetleg fontolóra vegyem a fordítását, és azt az eredményhirtetésben meglehet, hogy jelezni is fogom.
Őszintén szólva én utáltam ezt a négy részt. Külünösen a 14-est. Lehet emiatt ez a bejegyzés spoileresebb lesz még a megszokottnál is! Ugyanis kedvenc mellékszereplőmet - név szerint Ddak Ji-t - megölik a sorozat 14. részében, vagyis nem teljesen megölik, mondhatni inkább cserbenhagyják és a pénzt választják a megmentése helyett. Undorító volt végignézni, ahogyan a vezérigazgató nő megjelent és azt ordíbálta a férfinek, hogy a pénzt szerezze meg, Jong Sam meg közben ott ordibált, hogy segítsenek megmenteni az öccsét. De így a sorozat féléhez közeledve az események elkezdenek a megodás felé hajlani; azaz Kim ügyész bizonyítékkal áll elő, hála Kim Jong Sam-nak, és ez nem kicsit nehezíti meg Lee menedzser életét, akinek a nevét ezzel sikerült nem csak a médiában felhozni, hanem még a férfi ujjlenyomatait is megtalálják a pénzen, ami egyértelmű jele annak, hogy nemsokára ismét az ügyészségen fogja találni magát. Ddak Ji halála nyilvánvalóan Km Jong Sam-nak is nagy löketet fog adni vagy már adott is, hiszen nem mert ellenszegülni Lee menedzserrel, egészen ezidáig. Remélem, hogy sikerül bosszút állni a barátjáért, kiderül ki ölte meg valójában azt az ügyészt, akinek a megöléséért öccsével 10 évet töltött rács mögött, és talán arra is fény derül, hogy Lee úrnak köze van-e Jin Jin Young apjának megöléséhez.
Jó szórakozást!

2 megjegyzés:

 1. Kedves KRISZTY!
  Köszönöm az újabb részeket. Izgalom az van bőven. Ddak Ji halála összetörte a lelkem. Jong Sam szerintem is beindítja a gépezetet, hullani fognak a fejek, remélem.
  Nagyon várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen az új részeket, a héten valahogy megpróbálok legalább kettőt hozni majd.:) Nekem is :( Szereplő halála miatt mostanában nem voltam ilyen szinten szomorú. :(

   Törlés