2018. február 08.


Halihó! Sajnálom, hogy most kicsit tovább tartott a fordítás és az átnézés időszaka, de átnézés közben kiderült, hogy a 41-es részt teljesen át kell időzíteni, mert a felirat abszolút nem passzolt a videóhoz. És mivel eddig még nem csináltam ehhez hasonlót, rá kellett jönnöm, hogyan kell, így picit több időt vett igénybe a dolog. De legalább már ezt is tudom, ennyivel okosabb lettem.
Bár Kang urunk nem sokat szerepelt ezekben a részekben, sokat gondolkodtam az ő személyéről. Először is akkor, amikor elkezdett átlátni volt barátnőjén, mert szerintem ő nem bízik Chae Rinben, valószínűleg úgy gondolja, hogy a nő hazudott, amikor azt mondta, hogy a vezérigazgatóval jár. Érdekes módon Chae Rin annyira tud a dolgok elején kötődni, ragaszkodni egy-egy férfihez, de olyan könnyedén el is tudja hagyni őket, meg tud róluk feledkezni, pont annyira, amennyire könnyedén beléjük szeret. 
Másodszor pedig arra gondoltam Kang Sang Chul-lal kapcsolatban, hogy bár én kedvelem az ő karakterét, mégis kicsit bosszant. Az egy dolog, hogy idegesíti, hogy Woo Hyuk szerelmes Bang Woolba, azonban a nő nem a tulajdona, sőt még azt sem tudja, hogyan érez iránta a férfi, ennek ellenére számomra mégis úgy tűnik, hogy Sang Chul készpénznek veszi, hogy a nő az övé lesz. Engem ez mindig is idegesített a férfi karakterek viselkedésében. Fontos, hogy harcolj a szeretett nőért meg minden, de ha az nem viszonozza - és szerintem Bang Wool nem szereti őt szerelemmel -, akkor nem kényszerítheted a dolgok ellenkezőjére. És tudom, hogy még nem mondta el a nőnek, hogy szereti, így nem tudhatja, hogy érdemes-e küzdenie, de pont ezért kellene bevallania neki az érzéseit, és én szentül hittem, hogy amikor megtudta, hogyan érez Bang Wool iránt a vezérigazgató, akkor rögtön rohan és elmondd a nőnek mindent. De nem így lett. Mindenesetre izgalmasan zárult - megint - a 41-es rész, így kíváncsian várom Woo Hyuk szavaira a reakciót, hogy mit tesz az anyós, hogyan cselekszik Sang Chul, és hogyan fog reagálni az anyósa előtt is kinyilatkoztatott érzelmekre a vezérigazgató érzései kapcsán Bang Wool.
Jó szórakozást a részekhez!
Fontos!: Ennek a sorozatnak a részei sem kerülnek indavideón feltöltésre. Ennek legfőképpen az az oka, hogy a gépem feliratégetés közben többször lefagy és rengeteg alkalommal ki is kacsol a folyamat végrehajtása alatt, így nem szeretném megkockáztatni azt, hogy tönkremenjen. Emellett görülékenyebbnek is találom a dolgokat, ha csak google drive-ra töltöm fel, mert ott egyszerűen tudom csatolni a feliratot. Tudom, hogy eredetileg ezt a sorozatot azért tartottam kivételnek, mert rajta van a videókon az az idegesítő reklámcsík, viszont drive-on be lehet állítani a feliratoknak hátteret, így pedig megszűník ez a dolog, mint zavaró tényező. Nekem is könnyíti a fordítást, amitől nagyon sokszor elvette a kedvemet a hosszadalmas hajcihő a feliratégetéssel. Remélem, hogy ezzel a megoldással is jók lesznek a dolgok, tehát mostantól minden általam fordított sorozatot google drive-on fogtok online megtalálni.

2 megjegyzés:

 1. Szia Kriszty!Itt is szeretném megköszönni a fordítást és a videó letöltési lehetőségét.Szerintem Kang urral nincs nagy baj hisz ő is tudja,hogy egyoldalú a szerelme mert Bang Wool nem is érez iránta a barátságnál többet.Ő úgy gondolja lépésről-lépésre meghódítja őt is és a fiát is.Ezért a bizonytalanság volt az oka,hogy nem rohant bevallani az érzéseit sőt tudta,hogy visszautasította volna őt Bang Wool.Amit viszont tud és ideges a vezérigazgatóra,hogy a Bang Wool-nak lesz nehéz ha lesz valami köztük.Lásd az igazgató édesanyját aki Chae Rin-t támogatja soha nem egyezne bele,hogy a fia Bang Wool-lal legyen.Nagyon várom a folytatást mert tényleg izgalmasan zárult.Üdv:Erika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Erika!
   Igazán nagyon szívesen! Teljesen igazad van, ő valójában egy nagyon jó ember, aki meg tudja érteni Bang Woolt, hiszen ő maga is nehéz időkön ment keresztül a szülei miatt. Igen, valóban biztos, hogy a nő visszautasítaná őt, de az is bizonyos, hogy nem félti Bang Woolt, hanem fétékeny is - ami valljuk be teljesen természetes és normális. Egy biztos: még hatalmas botrányokra számíthatunk a kettejük kapcsolata miatt.

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!