Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. március 07.


Szép estét mindenkinek! Egyelőre még nem fordítással jelentkezem, azt majd holnapra tervezem. Rég hoztam már feliratot (magamhoz és az eddigi haladásomhoz képets rég), és eredetileg 9 részt akartam hozni a héten a Doubtful Victory-ból egyszerre, de végül úgy döntöttem, hogy holnap az átnézés után közzéteszek ötöt, és vasárnap vagy legkésőbb hétfőn a következő négyet. Na de erről csak ennyit mondanék ebben a bejegyzésben.
A címből is láthatjátok, hogy a letöltéssekkel kapcsolatban szeretnék némi információt megosztani veletek. Többen is jelenzték már ugyanis, hogy bár letöltöttétek MediaFire-ről a rar fájlba csomagolt videókat, azok mégse működtek. A Love Is Drop by Drop-nál volt jelezve ez a probléma, szóval nem tudom, hogy a többi sorozatnál is esetleg előfordult-e ez, de mivel előjött ez a dolog, úgy döntöttem, hogy MediaFire-ra nem töltöm fel a továbbiakban a videókat, csak a feliratokat. De ne aggódjatok, a továbbiakban google drive-ról lesz majd lehetőségetek letölteni a sorozatok videóit. Mindegyik részt fel fogom tölteni majd oda, ám ez időbe telik, szóval a türelmeteket kérem ezzel kapcsolatban. Jól végiggondolva rájöttem, hogy így nekem is könnyebb lesz, mert két hely helyett csak egyre kell feltöltenem és szerencsére drive-on a letöltésre is lehetőség van, szóval ez megold minden problémát. Ha a továbbiakban bármilyen gondot észlelnétek bátran szóljatok és megpróbálok megoldást találni rá. 
Szép hetet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése