2018. március 11.

Halihó, szép estét! Ázsia Ékköveim már jeleztem a szándékomat, ami a címből is tisztán kivehető, itt azonban még nem állt módomban közzé tenni a hírt, miszerint: elvállatam egy áprilisban kezdődő sorozat fordítását. Igaz, az előző bejegyzésben még bizonytalan voltam az ott leírtak miatt, de nagyon szeretném lefordítani, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a tervezettejeim listáján marad.
Azt hiszem idén nálam a webtoonos sztorik a nyerők. Korábban már említettem, hogy szeretném elvállalni a valamikor év vége felé játszódó Fall From The Sky fordítását (amiről azóta az a hír járja, hogy augusztusban lesz), amivel eredetét tekintve a Clean With Passion For Now egy cipőben jár. Van egy másik is, amivel szemezgetek (erről egyelőre nincs semmilyen információ, sem a kezdésről, sem pedig a főszereplőkről), és ez szintén - nem meglepő módon - egy webtoon alapján fog elkészülni, ez pedig a Mermaid's Prince. De nem szaladok ennyire előre, ugyanis pontosabb hírek az utóbb említettről és a Fall From The Sky-ról jelenleg még nincsenek. 
Bizonyára az lehet az oka a nagy webtoonos sztori imádatomnak, hogy nemrégiben elkezdtem fordítani egyet, és közben többe is beleolvastam, köztük a fentebb említett háromba is, és mind elnyerte a tetszésemet. Azért szerettem volna mindenképp a Clean With Passion For Now-t elvállalni, mert azt remélem, hogy az alkotóknak hasonló hangulatot sikerül majd ezzel a művel is megteremteniük, mint a Revolutionary Love-val. Meg persze imádom a sztorit is, és a szerepekre választott színészek is nagyon jónak tűnnek.
Közben persze a többi fordításommal is haladni fogok. 
Doubtful Victory: Mire ez a sorozat elkezdődik a Doubtful Victory szerintem már kompletten meg lesz, talán egy hétnyi csúszás várható, ha minden héten ötöt hozok.
Love Is Drop by Drop: az új sorozat mellett fogom majd fordítani. 
Kampányjátékos kérések: ígéretemhez hűen ezzel is haladni fogok. Egyelőre azt még nem árulom el, hogy a két sorozat (Hundred Year Inheritance, I am Sam) közül melyiket csinálom meg elsőnek, mert úgy döntöttem, ha már elveszett a meglepinek szánt fordításom, akkor valamelyik sorozat közül az egyik lesz az új meglepetés. Hogy jobban értsétek: elkezdtem egy másik sorozatot a háttérben fordítani (Ms. Perfenct), de egy technikai gond miatt eltűntek a részek, amit a blog első szülinapjára, április 17-ére szántam, és ezért úgy döntöttem, hogy az egyik kampányjátékos sorozatnak nekikezdek és több részét egyszerre fogom majd kirakni az említett dátumon.
Ms. Perfect: mérhetetlenül dühös vagyok miatta leginkább magamra. Nagyon sokat dolgoztam vele, úgyhogy mondanom sem kell, hogy ez mennyire dühítő. Viszont természetesen ennek ellenére is meg fogom majd csinálni a jövőben, de annyira feldühített ez a dolog, hogy úgy döntöttem picit félreteszem, abbahagyom a dühöngést, és tanulva a leckéből, mostantól mindent pendrive-ra teszek, mihelyst elkészültem vele. Szerintem majd Clean With Passion For Now után vagy legkésőbb nyáron fogok újra nekiesni. Kérem szépen a megértéseteket és a türelemeteket a sorozat kapcsán.
Azt hiszem az összeset sikerült felsorolnom a jelenlegi sorozatok közül. Az új sorozatról pedig annyit, hogy rettentően várom, egyelőre sajnos még nem tudtam elkészíteni az adatlapját, de majd igyekszem jövőhéten erre is sort keríteni. 
Itt van róla egy rövid ismertető:
Sorozat a takarításról?
Jang Sun Gyeol mizófóbiában szeved (a baktériumoktól való félelem), és egy takarító céget üzemeltet. Találkozik Gil O Sol-lal, aki kedves személyiséggel rendelkezik, és nem fél attól, ha piszkos lesz a keze. Gil O Sol-nak köszönhetően Jang Sun Gyeol szembenéz mizófóbiájával és beleszeret a lányba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!