Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. március 08.

Halihó! A tegnapi bejegyzésemben megígértem, hogy hozom a sorozat következő öt részét, sikerült át is néznem még éjfél előtt, úgyhogy szerencsére időben vagyok. Tudom, hogy mivel páratlan számban hoztam részt, így  21-esnek furcsa a vége és eléggé idegesítő is - nekem legalábbis az volt, hiszen végre kiderült, hogy ki a tégla az ügyészségen.
Kaptam egy e-mailt azzal kapcsolatban, hogy akkor a Doubtful Victory forítása után a megígértek szerint fogom-e majd fordítani a kampányjátékos kéréseket. Igen, nagyon szeretném, viszont beterveztem egy sorozatot a Clean With Passion For Now címen, csakhogy kiderült, hogy a Fall From The Sky augusztusban fog elvileg megjelenni, és ez így renseden felborította a terveimet. Szóval egyelőre még tanácstalan vagyok, hiszen ott a Ms. Perfect is - erről annyit, hogy a háttérben tovább fordítottam, viszont egy technikai malőr miatt az összes rész eltűnt a gépemről. Ez egyrészt azért is okozott borzasztó nagy kellemetlenságet, mert már megcsináltam a 13. részig a fordítást, másrészt ezt szerettem volna meglepinek a blog első szülinapjára, ami április 17-én lesz majd. És Már Ivonnak sincsenek meg a részek. Puff. Szóval ez is elszúrta a terveimet, mert majdhogynem a nulláról kell kezdeni az egészet. A héten még át fogom gondolni hogy legyen, és vasárnap közzé teszem az ezzel kacsolatos infókat.
A Doubtful Victory ismét meglepetéseket okozott a következő öt részével. Most nagyjából minden Jin Jin Young apja körül forgott, hiszen kiderült, hogy a férfi nem öngyilkosságot követett el, hanem valaki megölte őt - és meg is tudjuk, hogy ki az elkövető, amin igazából annyira nem lepődtem meg. Az már jobban megdöbbentett, hogy Jin elnök szeretője, akivel a feleségét csalta, szerepet játszott Kim Jong Sam múltjábanis, miveé ő volt annak a bizonyos halháznak  a főnöke. Teljesen nyilvánvaló, hogy a szálak mind Lee menedzserhez vezetnek, de az még továbbra is ködös, hogy miért kellett az ügyésznek, a halház főnökének és Jin elnöknek meghalnia. Talán valamivel akadályozhatták Lee menedzsert abban a tervében, hogy elnök legyen, hisz megtudjuk, hogy Jon elnök "öngyilkossága" a választások idején történt, és a halála után két nappal Lee-t megválasztották elnöknek. Elképesztő, ahogyan meg van írva a forgatókönyv, engem kicsit csak az bosszant, hogy az "erőszaktevő" után nem igazán volt több ügyük, hanem szinte rögtön Jin elnök jött a képbe, és kicsit tartok tőle, hogy bár rendőrségi sztori, kevés megoldandó üggyel találják szemben magukat a maradék részekben. Pedig engem érdekelne, hogy Jong Sam, hogyan fejlődik zsaruként, mert úgy talán nagyobb esélye is lenne fő ellenségével szemben. Mindenesetre remek sorozat, bár Ddak Ji karaktere továbbra is hiányzik, de szerencsére a húga nem nyugszik, és tudni akarja, ki miatt halt meg a testvére.
Jó szórakozást a részekhez!
U.I.: azok kedvéért, akik nem olvasták az előző bejegyzést, itt is leírom, hogy a videókat mostantól google dirve-ról tudjátok majd letölteni, mert több panasz is érkezett MediaFire-val kapcsolatban (a feliratok továbbra is innen lesznek majd letölthetőek), és neme is könnyebb, ha két hely helyett csak egyre kell feltöltenem.

2 megjegyzés:

 1. Szia KRISZTY!
  Köszi az új részeket. Hát megint volt izgalom. Nagyon várom a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen! Igen, és szerintem egyre izgalmasabb lesz, főleg ha szorul a húrok és Lee menedzser nem lesz képes tovább védeni magát. A jövőhéten érkezik a folytatás.

   Törlés