Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. április 02.

Folytatódik a Doubtful Victory! Több részt akartam hozni, de most sajnos csak kettővel jelentkezem, de ezzel a két epizóddal beindul a nyomozás Jin hadnagy apjának esetével kapcsolatban. Mint látjátok a képek nem a szokásos formában vannak megszerkesztve, ami annak köszönhető, hogy az oldal hamarosan kinézetet cserél, és ameddig kész nincs a kövi dizájn addig már ahhoz igazítom a képeket, hogy később kevesebbet kelljen dolgozni.
Kicsit megcsúsztam a sorozattal, nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy azt eredetileg elterveztem, mert szerintem a következő tervezettemig, ami április 17-e után kezdődik, nem dofok elkészülni vele, de nagyon fogok igyekezni, hogy ebben a hónapban mindenképpen le legyen fordítva a sorozat, annál is inkább, mert egy másikat is beterveztem, amiről majd később bővebben is írni fogok egy bejegyzésben a kinézetcserélés után. Azonban, aki fent van Ázsia Ékkövein az ott megtekintheti a szóban forgó sorozatot a tervezettjeim között, itt az oldalon ugyanis egyelőre még nincsen feltüntetve.
Visszakanyarodva a Doubtful Victory-ra; örülök, hogy Lee menedzser körül is végre elkezdett szorulni a hurok, most már többen is tudják, hogy rossz ember, sokak halálában közrejátszott, innentől kezdve pedig csak bizonyítékot kell szerezniük és rács mögé juttatni. Így leírva könnyűnek is hangzik a dolog, de tekintve, hogy még csak kicsit léptük át a sorozat felének határát, tudható, hogy nehéz lesz legyőzni a korábbi elnököt. Én még mindig imádom, tetszik, hogy nincs benne akkora szerelmi  szál, mégis látszik, hogy Jin Young és Jong Sam közel állnak egymáshoz, törődnek a másikkal. És én Kim ügyészt is bírom, annyira kiráz a hideg, amikor az arcán megjelenik az a ravasz mosoly, ami mintha azt sugallná, hogy olvas az ember gondolataiban, tudja miben sántikálsz. Fantasztikus, hogy bár körülötte a legtöbben Lee menedzser oldalára álltak a pénz és a magas pozíció érdekében, addig ő az igazságért harcol, és ugyanez elmondható Park felügyelőről is, aki szintén kedvenc mellékszereplőmmé nőtte ki magát.
Ti mit gondoltok róluk?
Jó szórakozást a részekhez és utólag kellemes húsvétot!

2 megjegyzés:

 1. Szia Kriszty!
  Már van egy kis fény az alagút végén, de még nem az igazi. Izgi volt ez a két rész is. Szerintem mire a végére érünk ki alakul egy kis lamúr is. Kim ügyésznek a ravasz, sokat sejtető mosoly nagyon jó áll. De a hátra lévő 17 részben még sok titokra fényfog derülni. Várom a folyt.
  Nagyon tetszik az új dizájn. F.T.Island nekem is az első számú kedvenc bandám, kár, hogy nem ők köszöntenek, mikor hozzád látogatok. Honggi a szívem csücske, csodás a hangja, imádom a sorozatait. Love Sick a leg-leg-leg szám nálam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Én is remélem azt a lamúr dolgot, aranyosak együtt Jong Sam és Jin Young. Attól a mosolytól pedig mindig kiráz a hideg, ha jól emlékszem eddig máshol nem találkoztam a színésszel, de jó lenne, ha máshol is láthatnám szerepelni a jövőben. Jövőhét elején fog majd érkezni a folytatás reményeim szerint.:)
   Nagyon örülök, hogy tetszik, szerintem eddig ez sikerült a legjobban. Legközelebb mindenképpen az F.T Island fog visszaköszönni a képernyőről, ha megnyitod a blogot.:) Örülök, hogy végre "találkoztam" olyasvalakivel, aki hozzám hasonlóan szereti őket, mert minden ismerősöm, barátom inkább az EXO meg BTS rajongó. Ők sem rosszak, de én az F.T. Island dalait, hangzását és stílusát sokkal jobban szeretem. Lee Hong Ki számomra óriási kedvenc, mert vele láttam először sorozatot és az F.T. Island volt az első koreai banda, aminek hallottam a dalát.A hagja pedig olyan kellemes, hogy nem lehet nem szeretni. Az egy csodás szám. Én az új dalukat, a Hold the moon-t is imádom.:)

   Törlés