BY: kriszty96 2018. 04. 02.

2 megjegyzés:

 1. Szia Kriszty!
  Már van egy kis fény az alagút végén, de még nem az igazi. Izgi volt ez a két rész is. Szerintem mire a végére érünk ki alakul egy kis lamúr is. Kim ügyésznek a ravasz, sokat sejtető mosoly nagyon jó áll. De a hátra lévő 17 részben még sok titokra fényfog derülni. Várom a folyt.
  Nagyon tetszik az új dizájn. F.T.Island nekem is az első számú kedvenc bandám, kár, hogy nem ők köszöntenek, mikor hozzád látogatok. Honggi a szívem csücske, csodás a hangja, imádom a sorozatait. Love Sick a leg-leg-leg szám nálam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Én is remélem azt a lamúr dolgot, aranyosak együtt Jong Sam és Jin Young. Attól a mosolytól pedig mindig kiráz a hideg, ha jól emlékszem eddig máshol nem találkoztam a színésszel, de jó lenne, ha máshol is láthatnám szerepelni a jövőben. Jövőhét elején fog majd érkezni a folytatás reményeim szerint.:)
   Nagyon örülök, hogy tetszik, szerintem eddig ez sikerült a legjobban. Legközelebb mindenképpen az F.T Island fog visszaköszönni a képernyőről, ha megnyitod a blogot.:) Örülök, hogy végre "találkoztam" olyasvalakivel, aki hozzám hasonlóan szereti őket, mert minden ismerősöm, barátom inkább az EXO meg BTS rajongó. Ők sem rosszak, de én az F.T. Island dalait, hangzását és stílusát sokkal jobban szeretem. Lee Hong Ki számomra óriási kedvenc, mert vele láttam először sorozatot és az F.T. Island volt az első koreai banda, aminek hallottam a dalát.A hagja pedig olyan kellemes, hogy nem lehet nem szeretni. Az egy csodás szám. Én az új dalukat, a Hold the moon-t is imádom.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!