2018. április 06.

Mivel már itt a tavasz és vele együtt a jóidő, úgy gondoltam, hogy ideje a blognak levetkőznie a télies gúnyáját. Sokat gondolkoztam azon, hogy ki adja ezúttal az arculatát az oldalnak és Kim Go Eun mellett döntöttem - nagyon vacilálltam egyébként az egyik kedvenc bandám, az F.T. Island és a színésznő között, végül pedig az utóbbi győzedelmeskedett. Persze még nincs kész teljesen, mert a bejegyzések szövegdobozaival akadt egy kis problémám - nem mindegyik van az új szövegdobozban, van amelyik valamiért a régiben ragadt -, de a héten igyekszem orvosolni a gondot. Illetve egyes bejegyzések valamiért eltűntek a kódolás során, amit nem igazán tudok hova tenni, de legalább nem lényegi elemek vesztek el. És ezúttal teljes mértékben én magam csináltam a fejlécet is, bár itthon nincsen az ehhez a folyamathoz megfelelő programom, de szerencsére nem sikerült olyan rosszul. Ha kedvetek tartja nézzétek meg az oldalakat is, mert ott is történt kinézetileg és néhol tartalmilag is egy kis változás.
A fordítások kapcsán is írnék néhány szót. Ahogyan azt említettem, beterveztem a Clean With Passion For Now webtoon alapú drámát, ami eredetileg most áprilisban kezdődött volna, de a főszereplő színésznőnek egészségügyi problémái adódtak, ezért a preimert októberre tették át. Szóval ezt a sorozatot majd abban a hónapban fogom tudni lefordítani. Ezért is gondoltam azt, ha már így alakult, hogy teljes gőzerővel ráállok a Hundred Year Inheritance-re, miután elkészültem a Doubtful Victory fordításával és persze megnézem a Hundred első 21 már lefordított epizódját (most jelenleg a hetediknél tartok). A Love Is Drop by Drop-ot mellette fogom fordítani majd. Valamint beterveztem egy szintén webtoon alapú drámát, amiről egyelőre keveset lehet tudni, a kezdéshez is ez év decembere van írva. A címe Tale of Gyeryong Fairy és Kang So Ra valamint Yoon Hyun Min játsszák majd a főszerepeket. Amellett, hogy Kang So Ra miatt - aki az egyik kedvenc színésznőm - nagyon örülök ennek a sorozatnak a történet is eszméletlen, pont mint a Fall From The Sky, amit szintén beterveztem és, ami szintén egy webtoon alapján fog majd elkészülni a jövőben, és mind a kettőben Hyun Min lesz majd a férfi főszereplő. Írok róla egy kis szösszenetet lentebb. Igazából volt egy sorozat, amit le akartam fordítani, de a Tale of Gyeryong Fairy átvette teljes mértékben a helyét. Fogalmam sincs a három tervezettem pontosan mikor fog kezdődni, úgyhogy addig foglalkozom a többi fordításommal, és ha kiderül róluk valami infó, akkor azonnal szólni fogok róla.
További szép hetet mindenkinek!

TALE OF GYERYONG FAIRY TARTALMA
A Goryeo időszakban Sun Ok Nam tündér volt. Lejött ebbe a világba és megfürdött a Gyeryong-hegység egyik vízesésénél. Miközben fürdött egy favágó elvette a tündér ruháit és elrejtette őket, emiatt pedig Sun Ok Nam nem tudott visszamenni a Mennybe. Ezután hozzáment a favágóhoz, és született két közös gyermekük, csakhogy a férfi meghalt, amikor leesett egy szikláról. Sun Ok Nam próbálta megtalálni tündéri ruháit, de nem járt sikerrel, holott szüksége volt rájuk. Végül úgy dönt, hogy megvárja, hogy a férje újjászülessen.
Napjainkban kávét készít egy Gyeryong-hegyi kávézóban és reinkarnálódott férjére vár. Végül 699 év után úgy érzi, hogy két Szöulból érkezett férfi közül, akik meglátogatták kávézóját, az egyikük a férje. Sun Ok Nam nem tudja, hogy a két férfi közül, melyikük a férje, ezért úgy határoz, hogy követi őket Szöulba, hogy megtudja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!