BY: kriszty96 2018. 05. 01.

4 megjegyzés:

 1. Drága Kriszty!
  Nagyon szépen köszönöm az újabb 4 részt <3 A Come and Hug Me sorozat
  érdekesnek ígérkezik,de majd meglátjuk hamarosan :) Látom már fordítod
  a HUNDRED YEAR INHERITANCE következő részét is,amit szintén nagyon szeretek.
  Gyönyörű napot kívánok Neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cicus!
   Igazán nagyon szívesen az összeset!<3
   Szerintem is nagyon érdekes lesz, valahogy a Doubtful Victory olyannyira megszerettette velem az ilyen tipusú sorozatokat, hogy szívesen fordítom őket. Persze korábban is néztem már számtalan ilyen jellegű sorozatot, de most, hogy fordítok, egészen más szemmel látom.
   Igen,igen, már lekezdtem, és több mint a feléig eljutottam, szerintem szombaton fogom tudni majd átnézni és kirakni.
   Neked pedig szépséges hetet!:)

   Törlés
 2. Kedves Kriszty!
  Köszi a Doubtful Victory újabb részeit. Izgalom itt is volt. Kezdenek a szálak kibogozódni, de még sok minden zavaros. Befejezés érdekes volt,nagyon várom a folytatást.
  Suzy-tól nekem is borsózik a hátam, annyira nem szeretem,meg nyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Igazán nagyon szívesen! Valóban nagyon izgalmas volt, és ami ezek után jön... Már lefordítottam három részt a következő négyes turnusból, és még meglepőbb dolgok történtek, amire aztán már tényleg nem számítottam - bár többnyire az eddig történtekre sem. A 34-es részt megpróbálom vasárnap lefordítani, átnézni és kirakni és akkor már csak hat rész lesz hátra, amit a terveim szerint jövöhéten egyben fogok kirakni.:)
   Én sem igazán vagyok oda Suzy-ért. Amikor kiderült, hogy együtt fog játszani a While You Were Sleeping-ben Lee Jong Suk-kal (akit egyébként nagyon szeretek) egy csöppet megijedtem, márt csak azért is, mert érdekes alapja volt a sztorinak. A hangját viszont szeretem, énekesnek fantasztikus, de többnyire kerülöm a sorozatait.

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!