BY: kriszty96 2018. 05. 13.

6 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty! Nagyon szépen köszönöm a feliratokat! Yoon Kyun Sang az egyik kedvencem,ezért nagyon megörültem amikor láttam, hogy fordítani kezdted az új sorozatát. Mivel maratonozós vagyok,végre nekiláthatok. Még egyszer hálás köszönet! Várom a többi fordításodat is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Csilla!
   Igazán nagyon szívesen! Én is nagyon szeretem őt, a kedvenc koreai férfi színészeim között van, így nem is volt kérdéses, hogy lefordítsam-e, és a sztori is nagyon jónak tűnt az elején, ami be is igazolódott. Jó szórakozást kívánok hozzá!:)

   Törlés
 2. Köszönöm szépen a fordítást! Hétről hétre követtem a sorozatot és igazán örültem hogy ezt választottad. Az elejétől a végéig nagyon izgalmas volt nekem külön tetszett benne hogy nem túlozták el a romantikus szálat a történetben. Végig tudtuk hogy Jong Sam és Jin Young nem csak barátok és társak de egyik karakterhez sem illetek volna a nagy szerelmi jelenetek. A színészek munkája szerintem kiváló volt. A történet befejezése is jól sikerült. Nekem abszolult 10/10-es sorozat volt. Külön köszönöm hogy minden sorozatnál kiírod hogy hol tart. :) A jövőben is követni fogom az oldalt és a fordításaid :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Julcsi Kovács!
   Igazán nagyon szívesen! Számomra is nagy öröm volt ez a sorozat, mert nagyon lebilincselő, élvezetes és tele van izgalmakkal, örülök, hogy lefordíthattam. Igen, valóban, hogy nem estek túlzásba a romantikázással, pont annyi volt, amennyit ez a sztori elviselt, és ez tette még szebbé és jobbá az egészet. Nekem is nagy kedvencemmé vált, és külön jó volt az is, hogy a mellékszerepekben sok ismerős arc köszönt vissza. Nagyon szívesen mindent, örülök, hogy neked is ennyire tetszett ez a sorozat!:)

   Törlés
 3. Kedves Kriszty!
  Köszönöm, hogy Veled tarthattam,remek választás volt. Nagyon izgalmas sorozat az első perctől az utolsóig. Egyik résznél sem lehetett tudni, hogy mi lesz a folytatás. Volt izgalom, ármánykodás, és egy kis lamúr. A színészek is nagyon jók voltak. Várom a következő fordítást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marcsi!
   Köszönöm szépen, hogy velem tartottál, szerintem is fantasztikus sorozat volt, az egyik kedvencemmé vált a műfajában, és valóban minden igaz rá, amit leírtál.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!