Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. május 17.


Halihó! Ezúttal Love Is Drop by Drop-pal jelentkezem. Mostanában kicsit elhanyagoltam a sorozatot, mert minél előbb a Doubtful Victory fordításával akartam végezni, ezért bizonyos dolgokra nem úgy volt időm, ahogyan szerettem volna, és a vizsgaidőszak miatt is kevés volt a szabadidőm. Mostantól viszont igyekezni fogok mindenre ugyanannyi időt szánni, hamarosan - reményeim szerint holnap - jelentkezni fogok a Come and Hug Me első két részével is, és hét végén vagy jövőhét elején a Hundred Year Inheritance folytatásával. Az új soriról annyit, hogy nagyon izginek tűnik, bár még csak az első részét csináltam meg és ebből nehéz következtetés levonni, mindenesetre jó felvezető résznek bizonyult.
Visszakanyarodva a Love Is Drop by Drop-hoz. Bang Wool és a vezérigazgató kapcsolata végre valahára elkezdett olyannyira kibontakozni, hogy már randiznak is, a gond szerintem csak Chae Rin lesz, aki lassancskán elkezd majd szagot fogni most, hogy már megoldódott a zaklatos ügye - merem remélni, hogy azt a szálat nem akarják annyiban hagyni. Izgi lenne, ha a "zaklatót" a későbbiekben is visszahoznák, mert szerintem tuti képes lenne még inkább felkavarni az állóvizet.
Jó szórakozást a részekhez és további szép hetet!

5 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty96!
  Nagyon örülök az új részeknek!
  Köszönöm szépen a 46-47.részt is !
  Legyen szép hétvégéd! :)
  mara55

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves mara55!
   Igazán nagyon szívesen mindent!
   Neked is szép hétvégét kívánok!:)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Kedves Boglárka Viczai!
   Igen, le kell tölteni a feliratot, viszont feltöltöm google dive-ra és ott lehetőség van online is megnézni. A linkeket megtalálod a sorozat adatlapján. A sorozatbarát nem az én hatásköröm, nem vagyok ott jelen, egyszerűen fogják a felirataimat, elviszik és engedély nélkül kirakják az oldalt működtetők. Egyáltalán nem veszek részt az ottani közösségi életben.

   Törlés