Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Come and Hug Me és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. május 27.

Halihó! Meghoztam ennek a remek sorozatnak a folytatását. Igazából még aznap este, hogy megjelent az ötödik rész felirata, én már akkor elkezdtem fordítani, és tervben volt, hogy ha minden jól megy, akkor szombaton teszem ki, de úgy voltam vele, hogy tartom magamat a vasárnaphoz és amúgy sem sikerült szombatra elkészülni vele, szóval most jelentkezem a kövi négy résszel, amik sok érzelmet hordoznak. Leginkább fájó érzelmeket természetesen.
Mr. Pszichopata kiadott magáról egy könyvet, amiben leírja, hogy hú de nagyon sajnálja és mindent a rossz neveltetésére próbál fogni, de Na Moo/Do Jin felvázolja ugye a feltételezését, amiben azt fogalmazza meg, hogy az ember csak addig sajnál valamit, valakit, amíg ő maga vagy esetleg egy szerette áldozattá nem válik. Fogalmam sincs, mi lehet a terve Mr. Pszichopatának ezzel a könyvvel, mert láthatóan abszolút nem bánta meg, amit tett, szerintem ez csak mese habbal. Talán ezzel akarja behálózni a fiát, lehetséges, hogy el akarja Na Moo-t térítani, befolyásolni, hogy olyanná váljon, mint ő, hisz a férfi szerint ő jobban hasonlít rá, mint a testvére.
És akkor ott vannak azok a gusztustalan riporterek is. Amúgy szerintem ebben a sztoriban - Mr. Pszichopatán kívül - tuti, hogy az a riporter nőci lesz amolyan gonosz karakter, nem pedig Nak Won színésznő társa, aki modnjuk szintén nem egy megnyerő egyéniség - legalábbis elsőre biztosan nem.
A mellékszereplők is zseniálisak. Na Moo/ Do Jin barátját nagyon bírom és a húga is aranyos, látszik, hogy mennyire szereti az ő Oppáját. Emellett a másik fontosabb női karakter - tuti, hogy már most tetszik neki Do Jin, szóval szerintem lehet számítani szerelmi háromszögre - is eléggé szimpi, nem az a tipikus szereplő, aki keresztül próbálja húzni az igaz szerelmesek számításait.
Jó szórakozást a részekhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése