Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. május 05.

Halihó! Bocsánat, hogy csak ilyen sokára hoztam meg a sorozat fordítását. Egyszerre három feliratból dolgozom, ráadásul két nyelvűből is, mert míg az egyik egy kicsit töredékesebb, addig a másikban sokkal szebben vannak megfogalmazva a mondatok. De még így is nehéz a háromból egyet összegyúrni, mert van amelyikből mondatok vannak kihagyva és másképp vannak megfogalmazva a dolgok, szóval kicsit többet időzöm ennek a sorozatnak a fordításával, de igyekszem.
Végre. Se Yoon rájött a Chae Won és a Joo Ri közti kapcsolatra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog reagálni a megtudottakra, szerintem biztosan lerohanja majd Chae Wont és kérdőre vonja, miért nem mondta el neki az igazságot. Nos, mert Joo Rival ellentétben ő nem gyerekes - ez az egyszerű válasz.
Természetesen a sztori többi szereplőjének életében is folynak a dolgok, egy esküvő is készülőben van, amit a legtöbben elleneznek - majd egy csellel a leendő férj megváltoztatja a véleményüket -, és van, akik támogatnak. Szerintem az após mellettük áll, de ez majd leginkább a következő részben fog kiderülni. 
Szeretem ebben a sorozatban a nagyon családias hangulatot, azonban ez nem mondató el Chae Won ex-anyósáról. Az a nő már megint sántikál valamiben - több dologban is -, de abban kivételesen egyetértek vele, hogy az új menyével valami valóban nem stimmel. Fura egy nő.
Jó szórakozást kívánok a részhez, jövőhét végén reményem szerint jelentkezek a következővel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése