Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Doubtful Victory és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. május 06.

Nagyon igyekeztem éjfél előtt kirakni a részeket, hogy még ezen a héten elkészültnek mondhatóak legyenek, és szerencsére sikerült is. Még pont időben vagyok. És már csak hat rész van hátra a sorozatból, amit terveim szerint a jövőhét folyamán majd egyben szeretnék kitenni, azt viszont pontosan még nem tudom, melyik napra készülök el vele, szeretném, ha összejönne, hogy szombaton meglegyek a Doubtful Victory-val. Majd meglátjuk, valóban sikerül-e ezt összehozni.
Nem nagyon akarom ezeket a részeket boncolgatni, mert bár tudom, hogy a bejegyzéseimben mindig lelövöm a poénokat,  nagyon spoileresen írok, de a mostani négy részben, főleg a 34-es végén - ami emiatt megint idegesítő befejezésre sikeredett - olyan infók derülnek ki, amikre magamból kiindulva, azt hiszem, hogy nem egy bejegyzésen keresztül szeretnék rájönni. Szóval most csak annyit mondanék, hogy borzasztóan meglepődtem a végén, bár már a 34-es előtti három részben is utal erre a bizonyos dologra a sorozat, de amikor eszembe öltött a dolog lehetségessége, azonnal elevtettem, azt gondolva "Na nem, azért ez már túlzás volna." És nem lett az. Nem is mondanék többet azon kívül, hogy jó szórakozást kívánok mindenkinek a részekhez és szép hetet!

2 megjegyzés:

 1. Köszönöm az eddigi részeket,nagyon várom a folytatást!Remek,jó sorozat, most éppen ehhez kaptam kedvet. Üdv. Magdimama

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Magdimama!
   Igazán nagyon szívesen! Ma - vagy valamikor éjfél után - hozni fogom az utolsó hat részt.:)

   Törlés