Köszöntelek az oldalon, kedves olvasó! Ezen a blogon számos koreai sorozafordítást találhatsz. Az oldal 2017 áprilisában nyitotta meg a kapuit a blogger és a drámakedvelő közösség előtt. A blogon folyó aktuális fordítás(ok) a Love Is Drop by Drop, a Come and Hug Me és a Hundred Year Inheritance című dráma. A részek megjelenésének várható időpontja bizonytalan, ahogyan időm engedi foglalkozom velük. Ha esetleg kérdésed, kérésed adódna az oldallal kapcsolatban ezen az e-mail címen elérhetsz: faantasykoreandrama@gmail.com (direkt van benne két "a"). Remélem, az oldal elnyeri a tetszésedet, és állandó látogatója leszel. Az olvasáshoz, sorozatozáshoz jó szórakozást kíván, kriszty96!   

2018. június 04.

Halihó! Meghoztam ezúttal két sorozat fordítását is. És mivel a Hundredet és Come and Hug Me-t párhuzamosan fordítom, lehetséges, hogy ilyesmi majd még elő fog fordulni, de igyekszem többnyire külön bejegyzésekben hozni a sorozatok feliratait, mert úgy szerintem sokkal egyértelműbb és tisztább a dolog. Tudom, hogy a Come and Hug Me részeit vasárnapra ígértem, de kicsit megcsúsztam, mert hatalmas vihar volt nálunk annyira, hogy tegnap még az áram is elment, szóval hiába akartam tartani magamat a terveimhez, lehetetlennek bizonyult, de szerencsére mára megoldódott a probléma.
A Come and Hug Me folytatása egyre több izgalommal kecsegtet. Megtudjuk többek között azt is, hogyan alakul két főhősünk sorsa, Nak Won színésznőként befut, sikereket ér el és rengeteg rajongóval bír, úgy tűnik még az állapota is javul, de sajnos a sors közbeszól a tettetett idillbe. Eközben Na Moo továbbra is szenved, még mindig ujjal mutogatnak rá, a gyilkos fiaként emlegetik, de még ennek ellenére is lediplomázik, sőt, az osztálya élén végez és azonnal az előkelő hadnagyi rangot tudhatja a magáénak. Nagyon tetszett, amit a két szereplő egymás között megbeszélt: ha Nak Won híres lesz, akkor Na Moo a TV-n keresztül bármikor láthatja majd, tehát nem örökre válna el egymástól, csak átmenetileg. És ezek mellett a kicsit szenvedő, icipicit idill események között ott van a feketeleves: egy újabb gyilkos bukkant fel, akinek a módszere kísértetiesen hasonlít Mr. Pszichopatáéhoz. Na vajon ki lehet az?
A Hundred Year Inheritance is sok meglepetést tartogat. Ebben is folyik a szenvedés és az ex-férj új feleségének furcsa dühkitörései és kísérteties, morbid viselkedése is rengeteg kérdést vetett fel bennem. Biztos, hogy nem normális a csaj, valami nem stimmel a fejével, bizonyára nem csak az az oka, hogy az anyja nem foglalkozott vele kellőképp, hogy törvénytelen gyermek. Szerintem tuti valami más is van a háttérben. A másik borzalom pedig az ex-sógornő, akinek sikerült úgy behálózni a szeretett férfit, hogy az úgy tűnik, hitt a kis meséjének és teljesen Chae Won ellen fordult. Ebben a sztoriban is egyre jobban kezdenek kibontakozni a szálak, már kíváncsian várom, hogyan oldódnak majd meg a fondorlatok, hogyan derülnek ki a hazugságok. Igyekszem hozni a folytatást.
Jó szórakozást a részekhez!

4 megjegyzés:

 1. Kedves Kriszty96!.....Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a részt is!....Már most nagyon várom a következő epizódot!
  Köszönöm szépen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!
   Igazán nagyon szívesen, igyekszem a folytatással/folytatásokkal!:)

   Törlés
 2. Kedves Kriszty! Egy angyal vagy♥♥♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves csilla 0602!
   Ugyan, semmiség, jó szórakozást a részekhez!:)<3

   Törlés