BY: kriszty96 2018. 06. 17.

6 megjegyzés:

 1. Hálás köszönet az Újabb részekért! Fantasztikus pillanatokat tudunk megélni, átélni, és most már teljesen értve is a fordításod által. Kellemes pihenést neked is, hogy ennyire igyekeztél, hogy egyszerre nézhessük a két részt! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Igazán nagyon szívesen mindet!:) Valóban fantasztikus egy sorozat, nekem is nagy kedvencemmé vált. Köszönöm, igyekszem sokat pihenni a nyáron.:)

   Törlés
 2. Nagyon szépen köszönöm.:)

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikus volt ez a két rész, és szívbemarkoló. Nem tévedtem az újságírónővel kapcsolatban sem...hiéna az igazság álarcában...viszont az anya nagyszerű volt, és hugica is. És valahol van igazság abban, hogy a vér nem válik vizzé, még szerencse hogy ez nem mindig válik be... Köszönöm még egyszer a feliratot, és a letölthetőséget is. Jó éjszakát! Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Az újságírónő egy gusztustalan féreg...én is nagyon utálom. Na Moo családja - a bátyját és az apját leszámítva - valóban nagyszerű, sokkal könnyebb sorsa lett volna, ha a nő akkor magával vitte volna, de hát jogilag nem tehetett volna sokat, hiszen sajnos nem a vérszerinti anyja. Igazán nagyon szívesen a feliratot és mindent!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!