BY: kriszty96 2018. 06. 28.

8 megjegyzés:

 1. Szia Kriszty, elkezdem begyűjteni ezt a sorozatodat is! Köszönöm az eddigieket.
  A Comehoz írtam egy hosszút, és elszállt az éterben...majd pótolom...Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Igazán nagyon szívesen!:) Jaj az olyat nagyon utálom, velem is előfordult már párszor.

   Törlés
 2. Megnéztem az első részt, ez a hölgyemény mármint az anyós, jó pár sorozatban kiakasztott már...xdddd
  de ezzel együtt is köszönöm! érdekes új szerepkörben látni megszokott rosszfiunkat---derekt egybeírtam... Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Engem is, mindig ilyen undok, idegesítő, alattomos szerepekben láttam eddig. Nagyon szívesen, szerintem is jó kis sorozat, ahogyan a szereplői is fantasztikusak.:)

   Törlés
 3. Szia! Nagyon szeretném megköszönni, hogy hosszú évek után magadra vállaltad ennek a sorozatnak a fordítását/folytatását. Bevallom, én már-már lemondtam róla, pedig iszonyatosan jónak tartottam anno. Nem is tudom elmondani, mennyire örültem, mikor felfedeztem, hogy valaki újra nekiveselkedett...! :)) Köszönöm még egyszer, üdvözlettel: Sz. Mónika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Sz. Mónika!
   Igazán nagyon szívesen teszem, rossz is lett volna, ha nem születik folytatása a fordításban, kár lett volna érte. Igen, sok kommentet olvastam azzal kapcsolatban - amik több évet öleltek körül -, hogy mennyien szeretnék, ha valaki befejezné.:)

   Törlés
 4. Kedves kriszty96

  Csak szeretnék erdeklodni várható e folytatás, kár lenne felében hagyni remek sorozat...koszonom az eddigi munkádat, sok puszi és kellemes nyarat kívánok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marika!
   Sajnálom, hogy csak most válaszolok, valahogy elkerülte a figyelmemet az üzeneted. Természetesen várható a folytatás, épp most fogok nekilátni a 27-es rész átnézésének, és várhatóan a héten még ki is fog kerülni. Igazán nagyon szívesen, és neked is kellenes nyarat!:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!