BY: kriszty96 2018. 06. 24.

2 megjegyzés:

 1. Mielőtt még jönne az újabb felirat..remélem ez nem száll az éterbe..xddd. Azt hiszem az eddigi részek közül ezt a kettőt mindenképp újrakell nézni, hogy vajon tényleg jól értettem e mindent. Mindenesetre a testvérek harca elég kemény volt, még a tettes is sokkot kapott attól hogy sikerrel járt, Szerintem csak a szája volt nagy, és az irigysége, de őt nem akarta megölni. viszont valami sötét titok lappang mindkét család életében, ami lassan körvonalazódik. A lány megmentése sikerült, és az anya és a hugica előtt is le a kalappal. Érdekes, hogy le merte fogni a nagytesót, és hogy hallgat ő pedig a lányra. Szerelmeseink igencsak meg vannak próbálva. Az újságírónő szerintem már nem is tényfeltárást csinál, hanem a legmocskosabb módon számonkérést! Az anya látogatása az exférjhez még nekem is gyomorforgató volt, ahogy az élvezte annak vergődését...Örültem, hogy jól megmondta a magáét!..
  Űgyészünket is nagyon sajnálom, egyre több minden kiderül az ő múltjából is és vajon ez elhozza e majd a megérdemelt feloldozást az akkori tettéért, mert neki is a traumából fel kell gyógyulnia!

  várom az újabb eseményeket, annyira szeretném, ha megérdemelt kitartásuk végül jó véget kapna...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Valóban komoly volt, ahogyan szembe szálltak egymással, és szerintem ennél még lesznek durvább dolgok is, főleg így a végefelé. Számomra már abból a sokkból kiderült, hogy itt valami nem stimmel, hiszen a tettesnek addig már két áldozata volt, és aki már kétszer gyilkolt az nem ijedne meg ennyire, a bátyó peig valósággal sokkos állapotba került. Szerintem a bátyó és a húgica között valami különleges kötődés van, nem akarok butaságot mondani, de lehetséges, hogy nem csak testvéri jellegű dologról van szó, de ki tudja? Az újságíró borzasztó, mások kárára akar híressé válni, sikert elérni na meg persze profitot termelni, szerintem ez a fő célja, nem az, hogy megmutassa az igazságot a világnak. Attól a látogatástól meg én kerültem sokkos állapotba, főleg mikor megmondta a nőnek, hogy azért hagyta életben, mert tetszett neki a bőre illata - fúj! Az ügyész engem valamiért egy kicsit taszít, nem tudom megmondani, hogy miért. Nem azért, mert elválasztja a két szerelmes, mert hát nem csinál olyan brutális dolgokat, hogy azok ketten ne találkozhassanak egymással vagy hasonlók. Egyszerűen csak nem nyert meg, nem lopta eddig magát a szívembe. Tényleg jó lenne egy jó befejezés, bár elég nehéz ezt az ő helyzetükben elképzelni sajnos.:(

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!