BY: kriszty96 2018. 07. 02.

6 megjegyzés:

 1. Boldogan vittem az újabb részeket és a feliratokat! Köszönettel...Kata58

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm köszönöm köszönöm

  VálaszTörlés
 3. sziasztok! Hát nem is tudom mit írjak, mert nem akarom nagyon kispojlerezni a dolgokat sem...de nem tudom megállni, pl. annak pillanatnak az édességét, ahogy a vidámparknál egyre másra..mást kellett választani hogy mire üljenek fel...xddd /én sem mernék azokra felülni..tinikánt talán../xdd. A fogadott pszihos fiú iszonyat félelmetes, nem is értem hogy lehet ilyen könyvet odaadni bárkinek is olvasásra..tiszta imitátor lett a srác. Az újságírónő rövid úton befejezte, szerintem nem számított erre a támadásra. Vajon belehal a sérülésbe? Kár lenne, mert ez túl aránytalan büntetés lenne, mert lenne mit helyrehoznia.
  Ügyészünk is a tettek mezejére lép. Nagyon várom, hogy teljesen kiderüljön mi is történt, és hogy került a családhoz. Nagyon sajnálom őt is, Mi Mindennek kell még kiderülni a sori végéig, Szerelmeseink édes pillanatai meg áááá annyira bájos, kedves , megható és melegszívű volt....Köszönöm, hogy a fordításaiddal láthattam! xd Kata58

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata58!
   Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, kicsit lemaradtam mostanában a válaszolgatással. Nagyon szívesen a részeket, és köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet, kellemes volt elolvasni, mert én magam is egyet értek a soraiddal.:)

   Törlés

Szia! Ha a Sorozatbaráttal kapcsolatban akarsz írni, akkor kérlek, ne tedd, ugyanis nekem semmilyen szinten nincs közöm ahhoz az oldalhoz. Ha mégis írsz, a megjegyzésed törtlésre kerül! Megértésedet köszönöm!